BRD Romania: PROBLEMA care Persista pentru Clientii din Romania

BRD Romania PROBLEMA Persista Clientii Romania

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu un numar mare de clienti la nivel national, insa din pacate multi dintre ei inca au dificultati cu un proces care ar trebui sa fie simplu. Mai exact, cei de la BRD Romania le-au impus clientilor sa faca trecerea de la aplicatia MyBRD la YOU incepand de anul trecut, insa de la inceputul lunii ianuarie activarea acesteia nu mai este posibila direct din aplicatie, ci trebuie facuta in agentiile bancii.

BRD Romania nu a rezolvat in peste 3 luni de zile aceasta problema cu care se confrunta clientii din Romania, una care in mod teoretic n-ar trebui sa existe, sau macar sa fie rezolvata intr-o perioada atat de lunga de timp. In ciuda acestui lucru, pe website-ul celor de la BRD Romania clientii inca sunt intampinati de un mesaj care le spune ca trebuie sa mearga intr-o agentie a bancii pentru a face activarea pentru aplicatia YOU BRD, daca vor sa o foloseasca.

BRD Romania: PROBLEMA care Persista pentru Clientii din Romania

BRD Romania PROBLEMA Persista Clientii Romania aplicatie

BRD Romania spune ca aceasta masura este impusa din cauza faptului ca vrea sa imbunatateasca epxerienta de care au parte clientii din Romania cand folosesc aplicatia YOU BRD. Desigur ca experienta in sine incepe prost din moment ce activarea aplicatiei celor de la BRD Romania trebuie facuta in acest mod, dar poate ca pana la finalul anului 2022, cei de la BRD vor gasi o solutie pentru a permite activarea accesului la aplicatie direct din ea de catre clienti.

BRD Romania a lansat aplicatia YOU BRD pentru a le oferi clientilor din toata Romania o alterantiva mult mai buna, mai moderna, si mai utila, la vechea aplicatie MyBRD pentru telefoane. Aplicatia a fost primita cu laude si critici de catre romanii care au activat-o, iar cei de la BRD Romania lucreaza in mod constant pentru a o imbunatati, insa ramane de vazut in ce masura vor reusi sa faca acest lucru, pentru ca nu e tocmai simplu sa rezolve chiar orice fel de probleme.

BRD Romania are pe website-ul sau detaliile principale ale procesului prin care poate fi activata aplicatia YOU BRD, impreuna cu toti pasii importanti, asa ca e bine sa va uitati acolo daca vreti sa aflati mai multe detalii.