Orange: Notificare pentru Romani, ce Ofera GRATUIT Timp de 12 Luni

Orange Notificare Romani Ofera GRATUIT Timp 12 Luni

Orange este cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, cu peste 14 milioane de clienti care ii platesc lunar serviciile, iar pentru ei, si toti romanii care nu ii sunt clienti, ofera gratuit ceva grozav in momentul de fata. Orange a decis ca este o idee buna sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de gratuitate timp de 12 luni de zile pentru HBO si HBO Max, daca aleg unul dintre abonamentele sale de televiziune, cu detalii in aceasta pagina.

Orange are una dintre cele mai variate game de oferte pentru clientii sai din toata tara in aceasta perioada, iar abonamentele de televiziune sunt unele care pot oferi posibilitatea de a beneficia de servicii de calitate la preturi foarte bune. Orange are pe website-ul sau o varietate de oferte speciale pentru abonamentele de televiziune pe care oricine le poate activa in momentul de fata, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil.

Orange: Notificare pentru Romani, ce Ofera GRATUIT Timp de 12 Luni

Orange are preturi separate pentru cei care ii sunt clienti, sau cei care nu ii sunt clienti, astfel ca primii beneficiaza de reducere la abonamentul lunar, in timp ce persoanele care ii devin clienti pentru prima oara nu se bucura de asa ceva. Diferenta de pret este considerabila, astfel ca ar fi bine sa va orientati cu atentie, si sa va decideti daca vreti sa contractati de la Orange inclusiv servicii de telefonie mobila impreuna cu cele de televiziune.

Orange are, dupa cumpararea diviziei de servicii fixe a Telekom, o gama si mai variata de servicii pe care le ofera clientilor din toata Romania, una dintre cele mai variate pe care le au grupurile de telecomunicatii in momentul de fata. Gratuitatea timp de 12 luni pentru HBO si HBO Max nu este totusi singura veste buna pentru cei care vor sa profite de aceasta promotie, iar asta pentru ca se ofera si reducere de 130 de euro la televizoare Samsung de 108 cm.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile importante despre care ar trebui sa stie oricine in legatura cu aceste promotii speciale, asa ca nu trebuie decat sa va orientati in functie de ceea ce va doriti sa cumparati acum.