Orange: Notificarea Clientilor, este GRATUIT pentru Milioane de Romani

Orange Notificarea Clientilor GRATUIT Milioane Romani

Orange ridica stafera in ceea ce ofera gratuit pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, astfel ca a decis sa anunte milioane de oameni cu privire la ceva ce ar trebui sa stie chiar acum pentru a se bucura de tot ceea ce le este oferit. Mai exact, cei de la Orange au decis sa ii anunte pe romanii din intreaga tara in legatura cu faptul ca in cadrul campaniei Pinata Party din aplicatia pentru iPhone si Android exista o serie de noutati interesante, detaliate in aceasta pagina.

Orange a creat Pinata Party pentru a le oferi clientilor care folosesc aplicatia posibilitatea de a se bucura de o serie de premii speciale care nu sunt in mod normal oferite de catre operatorul de telecomunicatii pentru clienti in alte conditii. Conform informatiilor care exista pe website-ul celor de la Orange, oricare dintre clientii care decid sa participe la Pinata Party pot castiga 10 telefoane Samsung GALAXY S21 5G, 10 aparate foto Polaroid Go, dar si 10 console Nintendo Switch.

Orange: Notificarea Clientilor, este GRATUIT pentru Milioane de Romani

Orange nu le cere clientilor sa faca prea multe, ci doar sa foloseasca aplicatia pentru iPhone si Android sa faca ceea ce faceau in mod obisnuit fara ea, iar premiile sunt mult mai variate decat cele pe care vi le-am prezentat mai sus. Orange ofera deasemenea foarte multe bonusuri in minute nationale/internationale, trafic de internet, SMS-uri, sau chiar acces la Orange TV, pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de tot.

Orange desfasoara aceasta de foarte multa vreme, Pinata Party parand sa fie una de succes pentru operatorul care vrea sa le ofere clientilor doar cele mai bune experiente in cadrul retelei de telefonie mobila, si intr-o buna masura reuseste sa faca asta. Desigur ca e nevoie sa si respectati ceea ce ne cere Orange pentru a putea participa la aceasta campanie speciala, mai ales ca premiile sunt pe masura asteptarilor pe care le au foarte multi oameni.

Orange explica pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la aceasta campanie, asa ca nu trebuie decat sa mergeti acolo pentru a afla tot ceea ce ar trebui sas titi in legatura cu ea in aceasta perioada si a avea sansa de a castiga premiile oferite.