CEC Bank: Avertismentul URGENT pentru Toti Clientii din Romania

CEC Bank Avertismentul URGENT Toti Clientii Romania

CEC Bank le transmite din nou clientilor din toata Romania un mesaj de urgenta pe care toti trebuie sa il aiba in vedere in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o cerere extrem de serioasa care vine de la banca, si pe care nimeni nu ar trebui sa o ignore acum. CEC Bank merge pe aceeasi linie a mesajelor importante referitoare la felul in care clientii ar trebui sa se protejeze impotriva fraudelor online, astfel ca e bine sa fiti foarte atenti la ceea ce ne spune.

CEC Bank aduce in atentia noastra in momentul de fata faptul ca nu trebuie sa ne partajam datele personale catre entitati necunoscute care se prezinta ca fiind reprezentati ai bancii, iar asta pentru ca de la banca nu vin cereri de acest gen. In aceasta avertizare pe care CEC Bank ne-o trimite, banca vorbeste despre apelurile telefonice care pot fi initiate de catre persoane necunoscute, si care ne pot spune ca e nevoie sa ne actualizam datele personale pentru a nu avea conturile blocate.

CEC Bank: Avertismentul URGENT pentru Toti Clientii din Romania

CEC Bank spune ca aceasta este o metoda clasica de a pacali oamenii sa isi cedeze datele personale, si ca atatea aceasta banca, cat si altele, nu fac asemenea tipuri de cereri prin telefon de la clienti, ci doar in agentiile in care acestia le viziteaza. In baza atentionarii care vine de la CEC Bank, daca primim vreun telefon de la cinva care ne cere sa ne actualizam datele conturilor, nu trebuie sa ii oferim inforamtiile, ci ar trebui sa inchidem imediat apelul.

CEC Bank spune ca in cazul in care ne-am oferit datele personale unei persoane care ne-a sunat, si care s-a prezentat ca fiind un reprezentant al bancii, ar trebui sa o sunam imediat pentru a cere protejarea conturilor noastre imediat. Aceasta masura ne poate asigura de faptul ca banii pe care ii avem in conturile de la CEC Bank sunt protejati, si nu exista riscul ca el sa fie furati de catre persoana care ne-a sunat pentru a ne cere datele personale.

CEC Bank nu este singura banca de la care vin informari de acest gen in aceasta perioada in care exista foarte multe fraude bancare, asa ca e bine sa fiti atenti la aceste informatii chiar daca sunteti clientul unei alte banci din Romania in momentul de fata.