Netflix: Informarile OFICIALE Facute pentru Romanii din Toata Tara

Netflix Informarile OFICIALE Romanii Toata Tara

Netflix a anuntat noi surprize grozave pentru romanii din intreaga tara, iar sta pentru ca vorbim dspre vesti neasteptat de bune publicate de catre platforma de streaming video la cerere, si sunt unele despre care multa lume nu stia. Cei de la Netflix au anuntat in mod oficial pentru toata lumea cateva noutati lansate in cadrul platformei pentru toti dintre noi, ele putand fi accesate chiar in momentul de fata de catre iricine este interesat.

Netflix vorbeste in primul rand despre filmul Russian Doll, unul care a avut parte de un succes destul de mare in platforma din momentul lansarii, si pana acum, el fiind programat pentru distributie oficiala incepand cu data de 20 aprilie. Vorbim despre o productie care a atras atentia multor clienti Netflix din intreaga lume, una care are destul actori importanti in distributie, deci va fi interesant sa vedem ce surprize grozave ne vor fi oferite incepand din 20 aprilie.

Netflix: Informarile OFICIALE Facute pentru Romanii din Toata Tara

Netflix anunta deasemenea lansarea in cadrul platformei sale a filmului Business Proposal, a seriei Jimmy Savile: A British Horror Story, Return to Space, La Ninas de Cristal, sezonul 5 al serialului Elite, sau filmul Metal Lords. Tot in cadrul Netflix sunt disponibile de acum pentru noi The In Between, sau Yaksha: Ruthless Operations, deci daca aveti un cont pe care-l folositi pentru a urmari filmele din platforma, aveti ce sa vedeti in momentul de fata in cadrul ei.

Netflix a lansat deasemenea si sezonul al 2-lea al Bridgerton, un serial extrem de popular, dupa cum multi dintre voi prea bine stiti, iar asta pentru ca vorbim despre o productie care a avut la baza nu doar actori buni, ci si producatori inspirati. Netflix a lansat deja toate aceste titluri pentru abonatii sai din intreaga lume, astfel ca nu vorbim despre ceva ce nu poate fi accesat in momentul de fata, ci doar despre ceva ce ar trebui sa incrcati chiar acum.

Netflix mai are pregatite si alte lansari importante in intreaga lume in perioada urmatoare, astfel ca trebuie doar sa va uitati pentru a vedea ce anume mai este disponibil in perioada imediat urmatoare pentru toti dintre noi de la companie.