Kaufland: Mesajul OFICIAL de Informare pentru Clientii din Romania

Kaufland Mesajul OFICIAL Informare Clientii Romania

Kaufland ii informeaza din nou pe romanii din toata tara in legatura cu o noua decizie foarte importanta despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca incepand de astazi este disponibil nou catalog de oferte pentru Florii. Daca zilele trecute cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a cumpara produse speciale pentru Paste, acum se merge mai departe si exista promotii speciale pentru Florii.

Kaufland a publicat noul catalog de oferte speciale cu reduceri pentru Florii in ideea de a le oferi oricaror romani din toata tara posibilitatea de a se bucura de preturile speciale care sunt disponibile pentru aceasta sarbatoare speciala. Avand in vedere legatura dintre ele si Paste, era normal ca la Kaufland sa vedem oferte de acest gen in aceasta perioada, si nu este exclus sa vedem inclusiv altele mult mai interesante de la lantul de hypermarket-uri.

Kaufland: Mesajul OFICIAL de Informare pentru Clientii din Romania

Kaufland Mesajul OFICIAL Informare Clientii Romania Florii

Kaufland are atat reduceri pentru unele dintre produse care fac parte din aceasta oferta, cat si preturi speciale de la bun inceput pentru altele, asa ca nu ne ramane decat sa alegem fix ceea ce ne intereseaza pentru a ne bucura de produse bune de Florii. Exista o selectie speciala de produse pe care Kaufland le are disponibile pentru Florii in Romania, majoritatea dintre ele alese exclusiv pentru aceasta sarbatoare foarte importanta in tara noastra.

Kaufland a decis ca aceste noi oferte foarte importante sa fie disponibile chiar de saptamana viitoare, iar intre timp puteti cumpara produsele care sunt acum disponibile in oricare dintre hypermarket-uri ca parte a catalogului actual. Acestea sunt, desigur, disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania pentru oricare dintre oamenii care merg in magazine, deci trebuie doar sa alegeti ce vreti sa faceti.

Kaufland va mai avea pana de Paste si alte oferte speciale pe care nimeni nu ar trebui sa le treaca cu vederea in vreun fel in momentul de fata, asa ca alegeti cu atentie toate promotiile de care vreti sa profitati chiar acum.