WhatsApp: Notificarea OFICIALA pentru Utilizatorii cu Android si iPhone

WhatsApp Notificare securitate iphone android

WhatsApp a creat o noua notificare oficiala pentru utilizatorii Android si iPhone din intreaga lume, aceasta fiind gandita special pentru cei care folosesc aplicatia in fiecare zi in momentul de fata. Vorbim despre o notificare in centrul careia stau informatiile cu privire la securitatea mesajelor, pozelor, clipurilor video, care sunt transmise intre utilizatori prin intermediul platformei de mesagerie, acesta fiind un punct central al intregii platforme in momentul de fata in intreaga lume.

WhatsApp se chinuie de multe luni de zile sa ii convinga pe oamenii din intreaga lume despre faptul ca aplicatia de mesagerie faciliteaza comunicare in siguranta intre utilizatorii din intreaga lume in aceasta perioada. Problema pe care WhatsApp o are are la baza faptul ca nu de putine ori s-a dovedit faptul ca informatiile care sunt stocate intelefoane, sau in backup-uri, pot fi accesate de catre alte persoane, iar compania fix asta vrea sa combata acum.

WhatsApp: Notificarea OFICIALA pentru Utilizatorii cu Android si iPhone

WhatsApp Notificare securitate iphone android sectiune

WhatsApp a decis sa afizeze in cadrul aplicatiei sale de mesagerie o noua notificare prin care le spune utilizatorilor de telefoane iPhone si Android informatii despre securitatea mesajelor. Vorbim despre criptarea comunicarilor pe care utilizatorii WhatsApp le fac, indiferent daca trimit mesaje, clipuri video, poze, mesaje vocale, documente, informatii despre locatie, sau chiar statusurile pe care le pot publica in sectiunea dedicata pe care o are aplicatia in momentul de fata.

WhatsApp incearca sa le ofere utilizatorilor sai increderea de care au nevoie in momentul de fata pentru a fi siguri ca oricare dintre mesajele lor nu ajung la persoanele gresite, ceea ce este foarte important pentru multa lume. Desigur ca WhatsApp vrea sa le ofere cat mai multor oameni din intreaga lume un numar cat mai mare de motive sa nu renunte la utilizarea platformei, asa ca probabil vom mai vedea notificari de acest gen in aplicatie in mai multe meniuri ale sale.

WhatsApp va implementa aceasta notificare in mai multe sectiuni din cadrul aplicatiei in viitor, nu se stie foarte clar in care, asa ca ramane sa vedem exact ceea ce ne va fi oferit de catre compania americana.