DIGI Mobil SURPRINDE Serios la Inceputul Anului 2022 in Romania

DIGI Mobil SURPRINDE Serios Inceputul Anului 2022 Romania

DIGI Mobil, unul dintre cei 4 mari furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, compania fiind parte a grupului DIGI Communications, iarpentru milioane de romani vine un anunt extrem de important. Mai exact, in primele 3 luni ale acestui an cei de la DIGI Mobil au reusit sa atraga in retea prin portare nu mai putin de 180,839 de numere de telefonie fixa si mobila, o cifra cu adevarat impresionanta pentru operatorul telecom.

DIGI Mobil a reusit in primele 3 luni din 2022 sa atraga un procent de putin peste 30% din numarul total al numerelor atrase prin portare in tot anul 2021, ceea ce sugereaza faptul ca anul acesta ar putea stabili un nou record de portari in retea. DIGI Mobil a stabilit in 2021 un record de portari in propria retea cu aproape 600.000 de numere portate, dar cifrele de la inceputul anului 2022 sunt chiar mult mai incurajatoare decat cele de anul trecut.

DIGI Mobil SURPRINDE Serios la Inceputul Anului 2022 in Romania

DIGI Mobil a reusit in primele 3 luni din 2022 sa aduca in retea cu 20% mai multe numere de telefonie fixa si mobila in comparatie cu media trimestrelor din anul 2021, ceea ce desigur ca este o realizare cu adevarat importanta. Daca trend-ul se va pastra, atunci in 2022 am putea vedea ca DIGI Mobil atrage in reteaua sa peste 700.000 de noi numere de telefonie fixa si mobila, ceva ce poate ca unii se asteptau sa vada de la compania roamneasca.

DIGI Mobil investeste foarte mult in promovarea propriei retele de telecomunicatii in fiecare luna, si are o varietate de oferte exterm de intresante pentru romanii din toata tara, avand si cele mai mici preturi din industria de telecomunicatii din Romania. Aceasta strategie pe care DIGI Mobil o aplica in tara noastra pare sa aiba si foarte mare succes, iar asta pentru ca este intr-o continua expansiune in ceea ce priveste portarile in propria retea.

DIGI Mobil va continua aceasta strategie pentru va asta majoritate a numarului de clienti pe care-I are acum au fost atrasi prin portare in retea, acesta fiind un semn ca procesul este unul de foarte mare succes pentru companie.