ING Bank: Noua URGENTA Avertizare pentru Clientii din Romania

ING Bank Noua URGENTA Avertizare Clientii Romania

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, una dintre cele mai cunoscute din Romania, ea avand un numar mare de clienti la nivel national, iar toti ar trebui sa stie despre o atentionare urgenta vis-à-vis de conturile pe care le au. Mai exact, ei sunt vizati de catre o noua campanie de fraudare al carui scop este de a le afla datele de acces pentru administrarea conturilor pe care le au la ING Bank, si eventual la banii pe care-I au acolo.

ING Bank i-a avertizat pe oameni in repetate randuri in legatura cu problemele de acest gen, iar asta pentru ca de 2 ani de zile campaniile de fraudare s-au intensificat substantial in Romania, si exista destui romani care au fost substantial afectati. Campania care este acum in derulare se foloseste de o noua metoda de a-I speria pe oameni, iar asta pentru ca li se comunica acestora ca exista probleme cu al lor card de la ING Bank, si ca trebuie sa indeplinasca o anumita actiune.

ING Bank: Noua URGENTA Avertizare pentru Clientii din Romania

ING Bank Noua URGENTA Avertizare Clientii Romania libra bank

ING Bank nu le cere clientilor vreodata sa intreprinda vreo actiune precum cea care le este ceruta in email-ul pe care il vedeti in captura de ecran de mai sus, indiferent daca ar fi vreo problema cu vreun card bancar, sau nu. In email li se cere clientilor ING Bank sa acceseze un website si sa isi actualizeze datele pentru a putea continua sa isi actualizeze cardul, dar chiar din al doilea rand de text se vorbeste despre Libra Bank, o banca total diferita.

ING Bank si-a atentionat clientii sa se uite cu foarte mare atentie la textele primite prin email de la diverse entitati, iar asta pentru ca acelea scrise gresit din punct de vedere gramatical ar trebui sa fie un semnal de alarma in legatura cu autenticitatea lor. In acest caz, chiar din titlu ar trebui sa apara primele semne de intrebare, iar asta pentru ca numele tarii este scris intr-o limba diferita, ceva ce ING Bank ne atentioneaza ca este un indiciu ca email-ul este unul de tip phishing.

ING Bank ne-a sfatuit in diverse moduri cu privire la modul in care trebuie sa ne protejam impotriva atacurilor de acest gen, insa in final este nevoie ca oamenii sa o faca singuri pentru a se asigura de faptul ca nu ajung victimele hackerilor.