LIDL Romania: Clientii Notificati, ce se da GRATUIT pentru Oricine

LIDL Romania Clientii Notificati GRATUIT Oricine

LIDL Romania ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit chiar acum fara vreo restrictie din vreun punct de vedere, si ar trebui sa stiti cu totii despre ceea ce este disponibil chiar de acum. Mai exact, cei de la LIDL Romania continua sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii daca aleg sa ofere feedback pentru experienta de care au parte atunci cand isi fac cumparaturile in magazine.

LIDL Romania are de ceva vreme aceasta campanie speciala disponibila pentru romanii care vor sa obtina ceva mai mult de la cumparaturile pe care le fac, iar informatiile sunt extrem de utile pentru cei de la LIDL pentru a imbunatati experienta generala. Dupa cum puteti vedea si mai jos, LIDL le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castica 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI, plus o tableta Samsung, si doua telefoane Samsung GALAXY S20 FE.

LIDL Romania: Clientii Notificati, ce se da GRATUIT pentru Oricine

LIDL Romania Clientii Notificati GRATUIT Oricine vouchere Samsung

LIDL Romania ofera aceste premii speciale chiar acum pentru clientii sai din toata tara daca ei aleg sa explice intr-un formular de pe website-ul lantului de supermarket-uri ce fel de experienta au avut atunci cand au mers la cumparaturi in magazinele sale. Vorbim despre un formular in care trebuie sa oferim o varietate de informatii legate de ceea ce s-a intamplat in magazinul LIDL, ceea ce am cumparat, ceea ce a fost bine, si ceea ce nu a fost bine.

LIDL Romania se chinuie sa le ofere tot timpul romanilor doar cele mai bune experiente cand vine vorba despre cumparaturi, astfel ca aceasta campanie este una extrem de buna pentru a-I ajuta pe oameni sa se bucure de ceea ce isi doresc atunci cand merg la cumparaturi. LIDL Romania stie foarte bine cat de important este pentru multi oameni sa aiba parte de o experienta corecta atunci cand merg in magazine sa cumpere orice au nevoie in viata de zi cu zi.

LIDL Romania extrage lunar castigatorii celor 100 de vouchere, dar si ai celor doua produse de la Samsung, asa ca dupa ce va inscrieti, trebuie doar sa aveti rabdare pentru a vedea daca sunteti norocos, si ceea ce va ofera magazinul online.