WhatsApp: Schimbarea Speciala facuta in SECRET pe iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea Speciala SECRET iPhone Android

WhatsApp are noi vesti grozave pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca in secret lucreaza la o alta modificare foarte importanta despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca totul vine ca o veste grozava. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza in aceasta perioada la o noua functionalitate care urmeaza sa ne afiseze cat anume dureaza transferul documentelor pe care vrem sa le trimitem prin intermediul platformei.

WhatsApp prezinta in imaginea de mai jos cum arata acest sistem foarte interesant, iar in baza sa, vom vedea, in procente si secunde, cat dureaza incarcarea unui document pentru trimiterea in cadrul unei conversatii, dar si cat dureaza descarcarea sa. Ideea in sine etse una extrem de buna, iar asta pentru ca ne arata in sfarsit cat trebuie sa asteptam pentru a putea vedea un anumit document pe care vrem sa il accesam in terminalele noastre.

WhatsApp: Schimbarea Speciala facuta in SECRET pe iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea Speciala SECRET iPhone Android download documente

WhatsApp a evitat pentru o perioada foarte lunga de timp sa ofere o functionalitate de acest gen in toata lumea, chiar daca exista aplicatii terte care imbunatatesc functionalitate generala a aplicatiei, si ofera deja functii de acest gen pentru toata lumea. Desigur ca acele aplicatii nu sunt recomandate de catre WhatsApp, sau de catre oricine altcineva, pentru ca nu se stie in ce masura ele pot accesa, sau nu, mesajele pe care noi le primim, sau expediem.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor sai doar experiente sigure in cadrul aplicatiei de mesagerie, astfel ca tot ceea ce vedem mai sus este implementat si testat in versiune beta in momentul de fata, cu scopul de a fi lansat in mod oficial pentru toata lumea in curand. Functionalitatea este gandita pentru a fi oferita in cadrul WhatsApp indiferent daca aplicatia este folosita pe iPhone, sau Android, astfel ca nu conteaza cum anume utilizati aplicatia.

WhatsApp vrea sa le ofere utilizatorilor de telefoane iPhone si Android mult mai multe functionalitati importante in viitor, asa ca exista multe alte schimbari majore in lucru in momentul de fata in toata Romania.