Carrefour: Notificarea Oficiala, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Carrefour Notificarea Oficiala Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Carrefour ii notifica pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie grozava care ii vizeaza, iar asta pentru ca a hotarat sa ne ofere gratuit ceva de care putem profita chiar in momentul de fata, si ar trebui sa o facetm cat inca mai putem. Mai exact, cei de la Carrefour au luat decizia de a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere Steam pentru a cumpara jocuri, sau a face orice fel de plati prin intermediul acestei platforme.

Carrefour este unul dintre magazinele din Romania care vinde jocuri pentru oricare dintre clientii care sunt dornici sa cumpere asemenea tipuri de produse, iar acum are o promotie speciala inclusiv pentru cei care se joaca in viata de zi, cu zi. Vorbim despre 5 vouchere Steam in valoare de 25 de euro fiecare, iar Carrefour le ofera gratuit pentru cei care aleg sa se inscrie la promotia sa, si sa respecte conditiile de participare impuse.

Carrefour: Notificarea Oficiala, ce Ofera GRATUIT Clientilor Romani

Carrefour le cere romanilor din toata tara sa ii spuna, la postarea de mai jos, care este regula principala cand vine vorba despre a oferi un cadou cuiva, si regula de la care ei nu se abat atunci cand aleg un cadou pentru o anumita persoana. Ideea celor de la Carrefour este una foarte interesanta, iar asta pentru ca in mod normal nu vedem chiar atat de des premii de acest gen oferite in cadrul unor promotii care se desfasoara in Romania.

Carrefour stie totusi ca exista destui gameri care ar fi interesati sa profite de promotiile de acest gen, asa ca ideea sa este una extrem de intresanta si n-ar trebui trecuta cu vederea acum, mai ales ca promotia este una limitata in timp, totusi. Asta este ultima zi in care mai puteti participa la aceasta promotie pe care Carrefour o desfasoara, ea incheindu-se la ora 18:00, iar avand in vedere numarul mic de comentarii lasate, aveti o sansa de castig.

Carrefour mai desfasoara in aceasta perioada si alte promotii interesante pe care n-ar trebui sa le trecem cu vederea, asa ca uitati-va cu atentie la tot ceea ce a anuntat in mod oficial pentru noi, si la tot ceea ce ar trebui sa avem in atentie chiar acum.