Formula 1: Mesajul lui Lewis Hamilton care a SURPRINS foarte Multi Fani

Formula 1 Mesajul Lewis Hamilton SURPRINS Multi Fani

Formula 1 a continuat in acest weekend cu Grand Prix-ul din Melbourne, Australia, iar Lewis Hamilton a ajuns din nou in centrul controverselor, chiar daca a reusit intr-un final sa termine o cursa pe un loc relativ satisfacator. Lewis Hamilton s-a plasat pe locul 4 in topul pilotilor in cadrul curse de Formula 1 de ieri din Australia, in spatele colegului sau de la Mercedes, Russel, dar nu asta l-a adus din nou in centrul discutiilor in intreaga lume.

Formula 1 a hotarat la un moment dat ca discutiile radio dintre piloti si echipe sa fie difuzate la televizor, iar un mesaj pe care Lewis Hamilton l-a transmis catre echipa Mercedes a generat destule controverse in intreaga lume. Lewis Hamilton i-a spus echipei de Formula 1 de la Mercedes ca “il pune intr-o pozitie dificila”, iar de aici au aparut extrem de multe supozitii cu privire la ceea ce ar fi vrut de fapt sa spuna pilotul companiei germane.

Formula 1 implica foarte multa strategie, iar unii au spus ca Lewis Hamilton s-ar fi suparat din cauza faptului ca Mercedes l-ar fi obligat sa il lase pe coechipierul Russel sa-l depaseasca pentru a avea o pozitionare mai buna la finalul cursei. In realitate, Lewis Hamilton a vorbit despre problemele pe care monopostul de Formula 1 al celor de la Mercedes le avea, el plangandu-se de acest lucru inca din momentul in care a inceput sa testeze noua masina.

“Nu m-am putut lupta pentru a treia pentru că motorul se supraîncălzia, așa că a trebuit să dau înapoi. Trebuia doar să stau în spate, dar știi – am acumulat câte puncte am putut ca echipă și asta e grozav. În acest weekend, am avut atât de multe momente dificile cu mașina, așa că pentru a ajunge pe locurile cinci și șase în calificări, să progresăm așa cum am făcut și să avem încredere – cu siguranță nu ne așteptam să avem un al treilea și al patrulea.”

Formula 1 este o competitie foarte intensa in care pilotii trebuie sa isi exploateze masinile la maxim pentru a avea parte de rezultate, iar Lewis Hamilton s-a plans din cauza faptului ca motorul masinii sale se supraincalzea in timpul turelor. Hamilton a explicat ca din cauza acestor probleme a fost obligat sa renunte la lupta pentru podium, si sa se multumeasca doar cu locul 4 in acest Grand Prix de Formula 1, ceva ce desigur ca nu a fost absolut deloc pe placul sau.

Formula 1 va continua in urmatoarele saptamani cu multe alte curse, insa ramane de vazut in ce masura Lewis Hamilton va mai reusi sa aiba rezultate impresionante, singura parte buna fiind ca Max Verstappen a fost obligat sa renunte in aceasta cursa.