Auchan: Notificare Oficiala, ce Ofera GRATUIT pentru Toti Romanii

Auchan Notificare Oficiala Ofera GRATUIT Toti Romanii

Auchan ii anunta pe romanii din toata tara despre ceea ce le ofera gratuit inainte de Paste in Romania, iar asta pentru ca vorbim despre masuri care cu siguranta vor fi benefice pentru foarte multe persoane din tara noastra acum. Mai exact, inainte de Paste,  cei de la Auchan le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga premii in valoare totala de 2500 de LEI chiar inainte de aceasta sarbatoare foarte importanta din an.

Auchan le cere romanilor din toata tara sa faca ceva foarte simplu pentru a avea sansa de a castiga premiile care ne sunt puse acum la dispozitie, mai exact sa publice pe pagina sa pe reteaua de socializare Facebook reteaua lor favorita de Paste. Maine este ultima zi in care mai puteti participa la aceasta campanie pe care cei de la Auchan o desfasoara in momentul de fata, deci inca mai aveti timp la dispozitie pentru a participa in cadrul sau.

Auchan: Notificare Oficiala, ce Ofera GRATUIT pentru Toti Romanii

Auchan are aceasta promotie deschisa pentru romanii din toata tara, deci oricine poate participa pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt disponibile pentru toti romanii in momentul de fata. Premiile pe care Auchan le ofera sunt in numar de 4, primul avand valoarea de 1.000 de LEI, iar urmatoarele 3 au valoarea de cate 500 de LEI fiecare, astfel ca va puteti face o idee cu privire la cat ar trebui sa primiti daca veti castiga.

Auchan spune ca premiile s ofera sub forma de vouchere pentru platforma MyClub, deci e important sa aveti un cont facut acolo pentru a putea beneficia efectiv de aceasta promotie, deci nu ignorati acest aspect extrem de important pentru noi. Banii disponibili sub forma de vouchere in cadrul acestor premii pe care Auchan le ofera pot fi cheltuiti pentru aproape orice fel de produse in magazine, si chiar in mai multe sesiuni de cumparaturi.

Auchan mai are si alte promotii speciale de care romanii pot profita in aceasta perioada de timp, asa ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la toate promotiile disponibile pentru a cumpara tot ceea ce va intereseaza in momentul de fata.