Nicolae Ciuca: Guvernul Romaniei Cauta Solutii Legislative pentru Masurile de Ajutor ale Populatiei

Nicolae Ciuca Guvernul Romaniei Cauta Solutii Legislative Masurile Ajutor Populatiei

Nicolae Ciuca, premierul Romaniei, a anuntat in mod oficial astazi ca ministrii Guvernului pe care il conduce vor cauta solutii legislative pentru a putea aplica masurile pachetului care a fost anuntat in mod oficial in cursul zilei de ieri, el urmand a ajuta milioane de romani.

Nicolae Ciuca spune ca aplicarea acestor masuri in Romania este o prioritate importanta pentru tara noastra, astfel ca vorbim despre o decizie extrem de importanta care ar trebui sa fie dusa la indeplinire in cursum urmatoarelor saptamani.

“Premierul Nicolae-Ionel Ciucă: Punerea în aplicare a pachetului de măsuri ”Sprijin pentru România”, pentru protejarea cetățenilor și economiei, este prioritară pentru Guvern.

Am discutat cu miniștrii responsabili, iar soluțiile legislative sunt în lucru.

Schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie, publicată astăzi de Ministerul Finanțelor spre consultare publică, răspunde unei așteptări foarte mari venite din partea mediului de afaceri.

Beneficiile acestei soluții incluse în ”Sprijin pentru România” vor fi semnificative și pentru sectoarele către care vor fi direcționate finanțările: industria prelucrătoare, construcții, HORECA, informații și comunicații, sănătate și asistență socială.

O economie dinamică, bazată pe creștere sănătoasă, este în măsură să asigure locuri de muncă și fonduri la buget pentru a susține politici sociale și servicii publice mai bune pentru cetățeni.”