WhatsApp: Schimbarea SECRETA din Android Dezvaluita Oamenilor

WhatsApp Schimbarea SECRETA Android Dezvaluita Oamenilor

WhatsApp continua sa lucreze in secret la una dintre cele mai mari schimbari pentru modul in care comunicam folosind aplicatia de mesagerie pe iPhone si Android, iar progresul pare sa fie unul chiar destul de mare, dupa cum se poate vedea. WhatsApp lucreaza in secret de ceva vreme la o sectiune speciala in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android care ne permite sa grupam grupurile de conversatii in comunitati care sa fie mai usor de controlat.

WhatsApp a implementat initial aceasta modificare majora in cadrul aplicatiei pentru iPhone, iar acum vede ca ea ajunge inclusiv in telefoanele cu sistem de operare Android, cel putin in versiunile beta ale aplicatiilor, deoarece doar acolo este totul testat. Decizia celor de la WhatsApp de a testa aceasta schimbare in versiunile beta ale aplicatiilor are menirea de a descoperi orice fel de probleme serioase inainte ca functionalitatea sa fie lansata public.

WhatsApp: Schimbarea SECRETA din Android Dezvaluita Oamenilor

WhatsApp Schimbarea SECRETA Android Dezvaluita Oamenilor comunitate

WhatsApp le va oferi administratorilor de grupuri posibilitatea de a isi grupa in comunitati grupurile de conversatii pentru a controla mai usor informatiile distribuite in cadrul lor, dar si pentru a trimite notificari generale pentru toata lumea. Aceasta functionalitate va fi extrem de utila pentru scoli, sau alte tipuri de organizatii in cadrul carora este necesara crearea mai multor grupuri pentru ca utilizatorii WhatsApp sa discute mai usor intre ei, iar unii cereau o asemenea schimbare inca de acum cativa ani de zile pentru aplicatie.

WhatsApp a dezvaluit doar cateva dintre noutatile pe care aceasta sectiune le va avea disponibile, iar asta pentru ca functia in sine este inca in plin proces de dezvoltare, deci mai avem de asteptat pana cand ea va fi oferita in mod oficial. Intre timp, ne vor fi aduse cu siguranta in atentie toate noutatile majore pe care le putem astepta de la ea, si desigur ca exista destule despre care ar trebui sa stie toata lumea inainte ca ea sa apara.

WhatsApp va oferi aceasta schimbare majora ca parte a unui pachet mult mai mare de functii extrem de importante la care lucreaza de foarte multe luni de zile, iar dupa o asteptare suficienta, iata ca totul se apropie de o lansare publica.