DACIA Duster 3: Vestile IMPORTANTE de la DACIA pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 Vestile IMPORTANTE DACIA Noul SUV

DACIA Duster 3 este urmatorul SUV important pe care compania DACIA il va lansa pentru clientii din intreaga lume, iar astazi vin si o serie de noi informatii foarte importante cu privire la noua masina. Mai exact, cei de la DACIA intentioneaza sa faca o serie de schimbari majore pentru DACIA Duster 3, iar unele dintre ele sunt dezvaluite de catre Denis Le Vot, omul care conduce divizia in care controleaza atat activitatea DACIA, cat si cea a LADA.

DACIA Duster 3, conform lui Le Vot, urmeaza sa ramana un SUV veritabil, care va avea tractiune 4×4, la fel ca modelul actual, deci se elimina astfel temerile multora cu privire la eliminarea acestei optiuni. DACIA Duster 3 va fi facut pe platforma CMF-B care este utilizata inclusiv pentru Logan 3, sau Sandero 3, astfel ca zvonurile legate de folosirea sa se dovedesc a fi 100% adevarate, iar asta inseamna ca va avea multe schimbari mecanice si tehnologice.

DACIA Duster 3: Vestile IMPORTANTE de la DACIA pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 ar urma sa fie cam la fel de lung precum actualul model, insa confortul va fi un punct forte in constructia masinii, dar si experienta de condus de care vor avea parte soferii. In aceeasi idee, manevrabilitatea va fi deasemenea un element extrem de important pentru DACIA Duster 3, compania romaneasca dorind sa le ofere clientilor o experienta cu adevarat noua cand vine vorba despre SUV-ul la care se lucreaza acum in Romania.

DACIA Duster 3 va ramane o masina care va putea fi folosita atat pe drumurile publice, cat si pe teren accidentat, iar asta pentru ca DACIA nu vrea sa piarda nucleul dur de clienti care cumpara acest model. Bigster va fi o masina mai buna pentru famiile care calatoresc in principal prin oras, in timp ce DACIA Duster 3 va ramane o masina pentru cei care vor mai mult de la un SUV, ceea ce in final este exact ce-si doreau foarte multi fani ai marii de la noul model.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentat in mod oficial in anul 2023 de catre cei de la DACIA, cel mai probabil prin toamna, iar in reprezentante masina ar trebi sa ajunga in 2024, poate in primavara.