Orange: Decizia pentru Clienti, ce da GRATUIT Acum pentru Noi

Orange Decizia Clienti GRATUIT Acum Noi

Orange i-a anuntat pe clientii din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta despre care multi ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre gratuitati alese pentru ei. Mai exact, cei de la Orange au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a primi gratuit diverse premii foarte interesante daca se inscriu la newsletter-ul pe care operatorul de telecomunicatii il are disponibil in aceasta pagina chiar acum.

Orange a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga un televizor Samsung, un purificator de are Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro, dar si un abonament PlayStation Plus pentru o perioada de 1 an de zile. Vorbim despre un gen de campanie care nu este facut pentru prima oara de catre cei de la Orange pentru clientii din toata Romania, ci despre ceva ce am mai vazut in trecut de la grupul de telecomunicatii, ideea avand si mare succes.

Orange: Decizia pentru Clienti, ce da GRATUIT Acum pentru Noi

Orange le cere clientilor doar sa intre pe website-ul sau si sa se inscrie la newsletter-ul pe care il are, pentru a putea participa la promotia care este activa in momentul de fata, pentru o perioada limitata de timp. Orange stie foarte bine ca exista foarte multi romani care sunt dornici sa profite de campaniile de acest gen, asa ca de aceea decinde in mod regulat sa ofere premiil atat de importante pentru romanii care ar vrea sa le castige acum.

Orange le permite doar celor care nu s-au mai inscris pana acum la newsletter-ul sau sa o faca, asa ca daca ati participat la vreun concurs anterior, nu veti putea participa si acum. Orange vrea sa aduca un numar cat mai mare de clienti pentru serviciile sale, sau produsele pe care le vinde, iar abonarea la newsletter-ul sau reprezinta un prim pas pentru a afla despre noutatile pe care le ofera pentru toata lumea prin intermediul magazinului online, si nu numai.

Orange are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta campanie, dar si la premii, asa ca nu trebuie decat sa mergeti acolo pentru a afla toate detaliile importante.