WhatsApp: Noua Schimbare Descoperita, ce Aduce in iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Descoperita Aduce iPhone Android

WhatsApp nu se opreste din a face schimbari bune pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, astfel ca in secret mai face o modificare despre care ar trebui sa stie destul de multa lume. Vorbim despre noi modificari pe care WhatsApp le face pentru versiunea aplicatiei dedicata companiilor, in cadrul acesteia fiind integrata o noua functionalitate menita sa usureze utilizarea sa de catre oameni.

WhatsApp a implementat in aceasta versiune a aplicatiei o noua functie speciala in baza careia cei care folosesc aplicatia in propriile telefoane iPhone si Android vor avea posibilitatea de a crea comenzi pentru clienti mult mai rapid. WhatsApp a pus foarte mare accent pe dezvoltarea aplicatiei sale dedicata companiilor, iar asta pentru ca incearca in mod constant sa le ofere oamenilor motivele cele mai bune pentru a-i folosi aplicatia in propriile telefoane iPhone si Android.

WhatsApp: Noua Schimbare Descoperita, ce Aduce in iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Descoperita Aduce iPhone Android comenzi

WhatsApp a implementat in ultimele luni mai multe schimbari bune pentru aceasta aplicatie importanta pe care o ofera pentru oameni din intreaga lume, astfel ca in final vorbim despre vesti grozave pentru toti. Modificarile vizeaza in principal utilizatorii care creeaza cataloage de produse si administreaza comenzile primite de la diversi oameni, insa desigur ca exista noutati si pentru cei care le cumpara, dar ele sunt implementate in aplicatia principala, nu in cea dedicata.

WhatsApp a creat aceasta aplicatie speciala pentru companii in ideea de a convinge micile, sau marile, afaceri sa vanda produse in cadrul platformei sale, asa cum le vand prin Facebook Marketplace, eBay, si nu numai. Acest sistem este deasemenea menit sa le permita afacerilor sa tina mai usor legatura cu diversii clienti pe care ii au, ceva ce nu e usor de facut, dar care multumita functionalitatilor puse la dispozitie de catre WhatsApp devine ceva mai simplu de realizat, chiar acolo unde sunt toti oamenii.

WhatsApp va mai lucra cu siguranta la aplicatia sa pentru companii pentru a implementa si mai multe functii utile in viitorul apropiat, insa va trebui sa asteptam pana cand ele vor fi 100% pregatite pentru a ne fi oferite.