BANCA Transilvania: Notificare URGENTA de Avertizare a Clientilor Romani

BANCA Transilvania Notificare URGENTA Avertizare Clientilor Romani

BANCA Transilvania transmite un mesaj urgent de avertizare a clienilor din toata Romania, iar asta pentru ca romanii trebie sa fie informati in legatura cu o situatie de care sunt vizati direct. Mai exact, BANCA Transilvania ii avertizeaza pe clientii din toata Romania sa nu isi dezvaluie toate informatiile personale in momentul in care cumpara ceva online, iar asta pentru ca risca sa isi divulge si unele care ii pot lasa fara banii pe care ii au in conturi in acel moment.

BANCA Transilvania vorbeste despre situatiile in care cumparam orice online si alegem sa plati folosindu-ne cardurile de cumparaturi, ceva ce romanii fac tot mai des in ultima perioada in Romania. BANCA Transilvania explica mai jos care sunt informatiile necesare pentru a finaliza o plata initiata prin intermediul unui magazin online, in timp ce altele pentru logarea in sistemele de mobile, sau internet banking, trebuie tinute secrete fata de vanzator in orice moment.

BANCA Transilvania: Notificare URGENTA de Avertizare a Clientilor Romani

BANCA Transilvania spune sa in cazul unor achizitii online, singurele informatii bancare pe care ar trebui sa le dezvaluim sunt cele privind numarul cardului, numele titularului, data de expirare, sau codul CVV2. Desigur ca vanzatorul va cere informatii personale despre noi pentru factura si livrare, dar BANCA Transilvania ne spune ca dincolo de acestea, nu ar trebui sa dezvaluim nume de utilizator, sau parole, pentur conturi bancare, sau oricare altele pe care le avem.

BANCA Transilvania incearca prin aceste avertizari sa ii protejeze pe clientii din toata Romania in legatura cu problemele generate de catrefurtul datelor personale, in special a celor bancare. Din pacate, exista multe persoane care pot fi foarte usor pacalite de catre necunoscuti, si isi pot ceda foarte usor datele personale, asa ca e bine sa fim vigilenti intotdeauna pentru a nu risca sa nu putem recupera sume de bani furate, sau mai rau, sa avem identitatea furata de catre cineva.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la procedurile de acest gen, asa ca trebuie doar sa intrati acolo si sa vedeti cum va puteti proteja cat mai eficient.