Vodafone: Anuntul cu o Schimbare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Vodafone Anuntul Schimbare IMPORTANTA Clientii Romani

Vodafone anunta noi vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit o masura importanta pe care a decis sa o aplice pentru ei, iar daca ii folositi serviciile, ar trebui sa stiti ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a controla din aplicatie felul in care primesc facturile pentru serviciile de care beneficiaza de la grupul de telecomunicatii.

Vodafone si-a actualizat aplicatia My Vodafone, iar multumita ei putem sa optam pentru primirea facturilor in format electronic, sau prin e-mail, iar daca dorim, putem sa achitam respectiva factura direct din cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android. Decizia aceasta pe care cei de la Vodafone au luat-o este una extrem de buna pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca acum plata facturilor devine mult mai simpla decat in trecut.

Vodafone: Anuntul cu o Schimbare IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Vodafone a implementat in aplicatia sa pentru telefoane si tablete foarte multe functii speciale despre care ar trebui sa stie oricare dintre clientii sai din Romania, pentru ca vorbim despre beneficii care au menirea de a ne face viata mai usoara in timpul folosirii sale. Vodafone are implementata in aplicatia sa inclusiv o sectiune speciala cu promotii pentru clientii din toata Romania care sunt dornici sa profite de ele, cu reduceri bune la multe produse.

Vodafone ofera nu doar posibilitatea de a plati facturi prin intermediul aplicatiei sale, ci si posibilitatea de a reincarca cartele pentru noi, sau pentru alte persoane, totul putand fi realizat extrem de simplu si usor de catre clienti. Vodafone si-a gandit aplicatia int-run mod care sa le ofere clientilor din toata Romania o experienta mai usoara de interactiune atat cu serviciile sale, cat si cu oamenii care le pot oferi ajutor in contractarea de servicii, sau rezolvarea de probleme.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ofera prin intermediul aplicatiei pentru iPhone si Android, iar daca vreti sa o folositi, atunci este important sa o instalati exclusiv prin intermediul App Store, sau a Google Play Store.