LIDL Romania: Oficial, ce este GRATUIT de Astazi pentru Clientii Romani

LIDL Romania Oficial GRATUIT Astazi Clientii Romani

LIDL Romania i-a notificat pe clientii romani din toata tara cu privire la ceea ce le da gratuit inainte de Paste, iar asta pentru ca marele lant de supermarket-uri s-a gandit sa le ofere romanilor vesti grozave cu doar o saptamana inainte de aceasta sarbatoare speciala. Mai exact, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din nou cadouri sub forma de produse pentru gatit, dar si vouchere pentru cumparaturi din oricare dintre magazinele sale.

LIDL Romania a legat aceasta campanie speciala din Romania de produsele bio pe care le vinde in oricare dintre locatiile din toata tara in momentul de fata, avand foarte multe oferte speciale pentru produse de acest gen pentru clientii romani. LIDL Romania are produse bio disponibile atat de la brand-uri diferite, cat si de la bran-durile proprii, astfel ca ramane doar ca romanii sa aleaga ceea ce vor sa cumpere pentru a participa la promotie.

LIDL Romania: Oficial, ce este GRATUIT de Astazi pentru Clientii Romani

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa cumpere produse in valoare de numai 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale, insa printre acestea trebuie sa se numere si cel putin un produs din categoria bio pentru a se face inscrierea in concurs. Dupa ce finalizati achizitia produselor dorite de la LIDL Romania, trebuie sa va orientati pentru a va inscrie la promotie prin formularul care este disponibil pe website-ul lantului de supermarket-uri in momentul de fata.

LIDL Romania le permite oricaror romani sa se inscrie in aceasta campanie speciala pe care o desfasoara in momentul de fata in Romania, deci nu veti avea probleme din acest punct de vedere, daca veti dori sa participati la campanie. In aceasta idee, trebuie sa urmati pasii foarte simpli pe care LIDL Romania ni-I recomanda pentru a putea avea sansa de a castiga setul de gatit de la Electrolux si cele 10 vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada foarte scurta de timp in Romania, astfel ca daca sunteti interesati sa participati la ea, ar trebui sa va grabiti sa o faceti inainte ca ea sa fie inchisa de catre companie.