Orange isi Surprinde Clientii, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Orange Surprinde Clientii Ofera GRATUIT Romani

Orange are o surpriza extrem de buna pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca a decis sa ne ofere gratuit ceva de care putem profita fara probleme daca ii folosim serviciile. Mai exact, cei de la Orange isi Surprinde Clientii, ce Ofera GRATUIT pentru Romani au inceput sa puna accent tot mai mare pe evenimentele sportive in ultima perioada, foarte multe fiind in plina desfasurare, iar cu aceasta ocazie ne ofera acces gratuit la streaming pentru unele dintre ele prin aceasta pagina.

Orange a oferit in ultimele luni acces gratuit pentru streaming de meciuri de fotbal, dar si de curse de Formula 1, iar acum promoveaza inclusiv meciurile de tenis in randul clientilor din tara. Puteti vedea mai jos ca Orange a decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a vedea in mod gratuit, prin platforma Orange TV Go meciurile de tenis pe care echipa Romaniei le disputa in compania celei a Poloniei in cadrul Fed Cup, deci multi dintre fani vor putea vedea tot.

Orange isi Surprinde Clientii, ce Ofera GRATUIT pentru Romani

Orange ofera posibilitatea de a vedea prin streaming video la cerere canalul LookSport+, cel care transmite o varietate de evenimente sportive pentru romani, insa de obicei ele nu pot fi vazute gratuit. Multumita celor de la Orange, oricare dintre clientii care au orice fel de servicii, vor putea urmari si meciurile din Fed Cup ale Romaniei, ele fiind importante in vederea calificarii pentru urmatoarea runda a competitiei, deci merita sa le vedeti in integralitate.

Orange are deasemenea cateva canale de sport proprii disponibile pentru Romania, insa in cadrul lor nu difuzeaza meciuri de acest gen, astfel ca din pacate in cadrul lor nu putem vedea chiar orice. Pentru ca Orange inca nu poate oferi competitii de acest gen, compenseaza cu parteneriate de acest gen, si e foarte probabil sa mai vedem multe altele in cursul urmatoarelor luni de la grupul de telecomunicatii, pentru ca exista interes mare pentru ele.

Orange are mai multe detalii despre aceasta promotie chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de informatii suplimentare, puteti merge acolo pentru a le afla pe toate chiar acum.