Raiffeisen Bank: Notificarea URGENTA pentru Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank Notificarea URGENTA Clientii Toata Romania

Raiffeisen Bank le transmite o urgenta atentionare clientilor din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbeste despre masuri care vor afecta clienti din intreaga tara, si despre care ar trebui sa stie toti dintre ei. Mai exact, Raiffeisen Bank a anuntat in mod oficial faptul ca in cursul acestei nopti va desfasura o noua serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in tara noastra, si toata lumea ar trebui sa stie ce se intampla.

Raiffeisen Bank a desfasurat in ultima saptamana foarte multe lucrari de mentenanta pentru serviciile pe care le ofera in Romania, iar din cauza lor unele dintre serviciile de care se bucura clientii vor deveni indisponibile pentru anumite perioade de timp. Conform informatiilor pe care Raiffeisen Bank le-a publicat, vorbim despre lucrari de mentenanta care vor avea loc incepand cu ora 00:00 a zilei de 16 aprilie 2022, si care vor dura nu mai putin de 4 ore.

Raiffeisen Bank: Notificarea URGENTA pentru Clientii din Toata Romania

Raiffeisen Bank Notificarea URGENTA Clientii Toata Romania experienta

Raiffeisen Bank spune ca Raiffeisen Smart Mobile pentru persoane fizice si juridice impreuna cu Raiffeisen Online pentru aceeasi clienti vor deveni indisponibile in cursul acestor 4 ore, asa ca nu le veti putea folosi, din pacate. In aceeasi masura, Raiffeisen Bank spune ca Raiffeisen SmartToken, Business, Noul Raiffeisen Online IMM si Ana, consultantul virtual *2000 vor fi deasemenea afectate de lucrarile de mentenanta programate acum.

Raiffeisen Bank incearca sa le ofere clientilor din Romania doar cele mai bune servicii posibile, astfel ca aceste lucrari de mentenanta au cel mai probabil menirea de a aduce schimbari care fie sa imbunatateasca experienta generala, sau sa aduca servicii noi. Cei de la Raiffeisen Bank n-au oferit vreun detaliu clar cu privire la schimbarile care sunt asteptate, deci nu stim foarte clar ce se intampla, insa e destul de clar va nu se lucreaza fara rost.

Raiffeisen Bank ar trebui sa anunte daca exista probleme dupa aceasta runda de lucrari de mentenanta, insa e destul de improbabil ca acest lucru sa se intample, deci nu ar trebui sa avem parte de vreo dificultate in a folosi serviciile de maine dimineata.