WhatsApp: Noua Modificare MAJORA Facuta in Secret in Telefoane

WhatsApp Noua Modificare MAJORA Secret Telefoane

WhatsApp continua in secret sa realizeze o schimbare majora pentru aplicatia care poate fi folosita pe iPhone si Android in momentul de fata, ea fiind in pregatire de foarte multa vreme, si se pare ca se apropie de lansarea oficiala pentru noi toti. Mai exact, cei de la WhatsApp vor oferi pentru iPhone si Android o noua serie de optiuni speciale care ne vor permite sa controlam cum anume devin vizibile informatiile in legatura cu noi in platforma.

WhatsApp a implementat in versiunea beta pentru Android a aplicatiei sale aceste optiuni pentru ca oamenii sa le poata testa, iar dupa cateva luni ve testare si verificare in cadrul acelei aplicatii, acum ea a fost implementat ainclusiv in cea pentru iPhone. Puteti vedea mai jos cum anume arata acest nou set de optiuni, iar multumita lui putem sa excludem anumite contacte de la a vedea cand am fost ultima oara activi in platforma, poza de profil, sau informatiile despre noi.

WhatsApp: Noua Modificare MAJORA Facuta in Secret in Telefoane

WhatsApp Noua Modificare MAJORA Secret Telefoane iphone android

WhatsApp implementeaza aceasta optiune speciala pentru a ne ajuta sa nu restrictionam accesul pentru toata lumea la aceste informatii, ci doar la anumite persoane cu care nu dorim sa partajam aceste informatii intr-un moment, sau altul. Ideea in sine este una foarte buna, oferindu-ne un control mult mai fin asupra modului in care ne protejam intimitatea in cadrul platformei de mesagerie, si de aceste optiuni era nevoie de mai multa vreme.

WhatsApp desigur ca testeaza totul pentru perioade lungi de timp inainte de a lansa functii de acest gen pentru utilizatorii sai din intreaga lume, asa ca nu e vreo surpriza faptul ca ea inca nu a fost lansata, si ca mai are nevoie de testare inainte de a fi oferita in mod oficial. Desigur ca nu e vreo surpriza faptul ca WhatsApp implementeaza mai multe functii pentru a le oferi oamenilor un nivel mai ridicat de securitate in aceasta perioada in care e nevoie de el.

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la schimbari majore de acest gen pentru utilizatorii sai din intreaga lume, iar accentul pus pe securitatea datelor este unul extrem de important, asa ca speram sa mai avem si alte functii importante de acest gen disponibile in viitor.