BANCA Transilvania: Avertisment URGENT Emis pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania Avertisment URGENT Emis Clientii Romania

BANCA Transilvania, cea mai mare banca romaneasca, are un numar impresionant de clienti in toate colturile tarii care u incredere in serviciile pe care le ofera, si pentru care platesc bani lunar, iar pentru toti dintre ei a emis un avertisment foarte serios. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania le transmit romanilor sa fie extrem de vigilenti, si sa nu se lase pacaliti de mesajele care ii anunta ca au castigat ceva, mai ales daca nu s-au inscris pentru a castiga vreun premiu.

BANCA Transilvania vorbeste in mesajul de mai jos despre aceste tipuri de fraude in cadurl carora romanii devin victime deoarece sunt anuntati ca ar fi castigat un presupus premiu la un concurs, la care poate ca nici macar nu s-au inscris. BANCA Transilvania vorbeste despre mesaje primite peste noapte de catre oameni, fie ca e vorba despre SMS-uri, email-uri, sau notificari pe retelele de socializare, in centrul lor fiind presupuse premii pe care ei ar trebui sa le primeasca.

BANCA Transilvania: Avertisment URGENT Emis pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca atacatorii se folosesc de naivitatea oamenilor, si le cer datele personale pentru ca ei sa poata intra in posesia acestor presupuse premii, insa totul este doar o minciuna pentru a obtine datele lor personale. BANCA Transilvania spune sa nu ne incredem vreodata in mesajele de acest gen, pentru ca ele nu ne vor binele, si nu vom primi vreun premiu de la cineva, ci doar e foarte posibil sa avem banii furati.

BANCA Transilvania ne comunica faptul ca nu trebuie sub vreo forma sa le dezvaluim unor persoane necunoscute datele personale, ale cardurilor, parolele de securitate ale cardurilor, sau sa autorizam orice fel de tranzactii pe care nu le-am initiat. BANCA Transilvania vine cu aceste recomandari extrem de importante pentru ca exista multe persoane care au fost pacalite sa-si cedeze aceste date, si cel mai probabil au avut banii furati de catre persoane rau intentionate.

BANCA Transilvania ar putea fi uneori in imposibilitatea de a mai recupera banii oamenilor, daca ei au fost furati prin aceste metode, asa ca e important sa fim tot timpul extrem de vigilenti, si sa nu cadem in plasa celor care ne vor doar raul.