WhatsApp ia o Noua Schimbare SECRETA Direct de la Facebook

WhatsApp Noua Schimbare SECRETA Direct Facebook

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, este intr-o continua schimbare, iar asta inseamna ca vedem in fiecare zi cate ceva nou care este pregatit pentru iPhone si Android de catre americani. In aceasta idee, astazi vorbim despre o noua schimbare pentru WhatsApp care vine direct de la Facebook, iar asta pentru ca, dupa cum puteti vedea si mai jos, aplicatia de mesagerie va implementa pentru companii o noua functionalitate.

WhatsApp a lansat de ceva vreme o aplicatie speciala pentru companii care are denumirea WhatsApp Business, iar prin intermediul ei foarte multa lume poate intra usor in contact cu diverse companii din toata lumea. Astazi vorbim despre o noua schimbare secreta pe care WhatsApp o face fix pentru cei care folosesc aceasta aplicatie, iar asta pentru ca de la Facebook a fost preluata optiunea de a seta o “fotografie de coperta” pentru profilul afacerii din platforma.

WhatsApp ia o Noua Schimbare SECRETA Direct de la Facebook

WhatsApp Noua Schimbare SECRETA Direct Facebook coperta

WhatsApp va permite practic setarea unor fotografii mari, de prezentare, pentru pagina principala pe care o companie o are in cadrul platformei de mesagerie, si in care sunt afisate unele dintre produsele sale. Ideea din spatele acestei schimbari pe care WhatsApp o face este de a le oferi companiilor posibilitatea de a-si personaliza pagina de profil astfel incat sa reprezinte cat mai bine ceea ce este vandut pentru clienti, dar poate si pentru a prezenta diverse mesaje.

WhatsApp vrea sa atraga un numar cat mai mare de companii in cadrul platformei sale de mesagerie, iar ideile de acest gen sunt unele dintre cele mai bune pentru a oferi cat mai multa personalizare. Desigur ca WhatsApp a hotarat ca deocamdata sa ofere aceasta functionalitate doar in versiune beta pentru companiile care folosesc aceasta versiune a aplicatiei sale, astfel ca in versiunea publica ea nu este deocamdata oferita in mod oficial pentru toata lumea.

WhatsApp mai pregateste si alte schimbari foarte interesante pentru companii in viitorul nu foarte indepartat, insa trebuie sa avem rabdare ca toate sa fie pregatite si sa fie oferite in mod oficial pentru noi toti.