CEC Bank: Mesajul IMPORTANT Transmis pentru Clientii din Romania

CEC Bank Mesajul IMPORTANT Transmis Clientii Romania

CEC Bank le transmite tuturor clientilor din Romania un mesaj extrem de important despre care ar trebui sa stie toti dintre ei, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care vine in beneficiul lor. Cei de la CEC Bank au intrat de ceva vreme in era digitala, astfel ca le ofera clientilor atat servicii de mobile banking, cat si servicii de internet banking, desigur pentru cine este cu adevarat interesat sa profite de ele, si de beneficiile pe care acestea le aduc.

CEC Bank ofera, in acest sens, posibilitatea de a folosi aplicatia CEC Bank Mobile pentru a face transferuri de bani intre conturi de la aceeasi banca, sau de la alte banci, dar cu beneficii dedicate. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la CEC Bank le permit clientilor din Romania sa trimita bani catre alte persoane din strainatate cu comisioane care sunt reduse cu 60% fata de valoarea normala, o veste excelenta pentru orice client.

CEC Bank: Mesajul IMPORTANT Transmis pentru Clientii din Romania

CEC Bank ofera mai multe beneficii pentru clientii sai din toata Romania, ele fiind listate direct pe website-ul sau, insa obliga clientii sa foloseasca deasemenea aplicatia pentru telefoane, sau website-ul, pentru autorizarea tranzactiilor. Vorbim aici atat despre plati online pe care le fac oricare dintre clientii CEC Bank in Romania, sau strainatate, dar si despre transferurile de bani pe care ei le fac din propriile conturi, toate avand un sistem dublu de verificare.

CEC Bank a gandit totul intr-un asemenea mod incat sa poata fi usor de utilizat de catre oricare dintre clientii care au nevoie sa-i foloseasca serviciile, ceea ce desigur ca este o masura extrem de buna. Detalii despre aplicatia pe care CEC Bank o ofera sunt disponibile atat in cadrul website-ului sau, cat si in App Store, sau Google Play Store, acol ounde aplicatia este pusa in distributie pentru oricare dintre romanii dornici sa profite de functionalitatile ei.

CEC Bank le recomanda tuturor romanilor sa instaleze aplicatia pentru iPhone si Android exclusiv din aceste doua magazine, iar asta pentru a nu risca sa foloseasca in telefoane o versiune piratata.