DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE cu Schimbarile Majore pentru SUV

DACIA Duster 3 Vestile GROZAVE Schimbarile Majore SUV

DACIA Duster 3 va avea o serie de schimbari foarte mari in momentul in care va fi lansat pentru clientii din intreaga lume, iar asta pentru ca DACIA vrea sa le ofere clientilor ceva de care n-au mai avut parte. Stiti deja ca DACIA Duster 3 va fi lansat pe platforma CMF-B, iar acest lucru a fost confirmat in mod oficial recent chiar de catre unul dintre directorii celor de la DACIA, deci nu mai pot exista dubii cu privire la acest upgrade major care urmeaza sa ne fie oferit.

DACIA Duster 3 va avea schimbari majore pentru experienta de condus, iar aici vorbim despre manevrabilitatea masinii, care va fi substantial imbunatatita de catre cei de la DACIA. Nu au aparut foarte multe detalii cu privire la ceea ce va aduce DACIA Duster 3 schimbat fata de modelele anterioare pe partea de manevrabilitate, insa era de asteptat ca imbunatatiri sa fie facute din acest punct de vedere pentru noul model de SUV romanesc.

DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE cu Schimbarile Majore pentru SUV

DACIA Duster 3 ar trebui sa creasca si nivelul de confort de care vor beneficia clientii care vor decide sa cumpere noua masina, iar aici vorbim despre antifonare mai buna, dar si despre imbunatatirea suspensiilor. Conform informatiilor aparute pana acum, DACIA Duster 3 ar trebui sa vibreze mai putin in timpul condusului, dar si sa fie ceva mai rigida in curbe, pentru a oferi o agilitate mai mare in timpul condusului, in special cand vine vorba de teren accidentat.

DACIA Duster 3 va fi si o masina care va avea mai multa tehnologie adusa in fata soferului, modernizarea consolei centrale fiind un element extrem de important cu care DACIA isi va promova masina. Da, actualele modele ale Duster au unele elemente de modernitate in habitaclu, insa pentru DACIA Duster 3 vor fi implementate si mai multe imbunatatiri de acest gen, mai ales ca modelele concurente oferte foarte multe din acest punct de vedere, in final.

DACIA Duster 3 va fi lansata in 2023 de catre cei de la DACIA, insa in reprezentante masina va ajunge abia in 2024, cel mai probabil pe la inceputul anului, dar deocamdata nu a fost dezvaluit nimic 100% clar.