WhatsApp: Abonamentele pregatite in SECRET in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp Abonamentele pregatite SECRET Aplicatia iPhone Android

WhatsApp este, dupa cum prea bine stiti deja, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ea fiind folosita de peste 2 miliarde de persoane, o cifra uriasa daca ne gandim la populatia totala a lumii. WhatsApp este de foarte multa vreme in centrul unor informatii conform carora cei de la Facebook vor sa gaseasca metode prin care sa produca bani de pe urma aplicatiei de mesagerie pe care o folosesc oamenii prin intermediul iPhone si Android.

WhatsApp a gasit deja o prima solutie de a face bani de pe urma platformei de mesagerie, iar ea vine sub forma unui abonament care este dezvoltat in secret, si este testat in versiunile beta ale aplicatiei. Stiti deja ca WhatsApp are o versiune speciala a aplicatiei sale care este dedicata companiilor, aceasta putand fi folosita de catre ele pentru a comunica mai usor cu oricare dintre clienti, dar si pentru a vinde produse direct prin intermediul platformei.

WhatsApp: Abonamentele pregatite in SECRET in Aplicatia pentru iPhone si Android

WhatsApp Abonamentele pregatite SECRET Aplicatia iPhone Android legaturi

WhatsApp pregateste un abonament care este legat de sistemul care ne permite sa conecta mai multe telefoane, PC-uri, sau tablete la acelasi cont din platforma, acum limita impusa fiind de doar 4. WhatsApp vrea sa ofere un nou tip de abonament care va permite extinderea numarului de persoane care se pot conecta la un singur cont de la 4, la 10, iar pentru asta urmeaza sa le ceara bani companiilor, ceva ce probabil ca putini se asteptau sa auda acum.

WhatsApp va oferi acest abonament exclusiv pentru companiile care folosesc platforma de mesagerie, scopul fiind de a le permite mai multor angajati sa se conecteze la contul oficial al companiei din cadrul platformei. Ideea este una foarte buna, pentru ca asa mai multi angajati vor avea acces la comunicarea cu persoanele care cumpara produsele companiei, ii folosesc serviciile, dar WhatsApp nu va oferi totul gratuit, si nici nu se stie cati bani va cere pentru acest beneficiu.

WhatsApp va dezvalui toate aceste detalii in momentul in care abonamentele vor fi lansate in mod oficial, astfel ca trebuie sa avem rabdare pana cand acest nou sistem va fi disponibil in mod oficial.