BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT de ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania Anuntul IMPORTANT ATENTIONARE Clientii Romani

BANCA Transilvania a publicat o noua atentionare foarte importanta care vizeaza toti clientii din tara, iar asta pentru ca o hotarare care va afecta foarte multa lume a fost luata de catre banca, iar despre ea trebuie sa stie toata lumea chiar acum. Dupa cum puteti vedea si mai jos, BANCA Transilvania a decis sa anunte care este programul pentru Paste in unitatile sale din toata Romania, iar el este destul de complex.

BANCA Transilvania spune in primul rand ca maine, 22 aprilie, doar unitatile din centrele comerciale vor fi deschise intre orele 12:00 si 18:00, astfel ca toate celelalte ar urma sa fie inchise, ceva ce vine ca o surpriza destul de mare. In cursul zilei de 23 aprilie, BANCA Transilvania spune ca numai agentiile care se afla in centrele comerciale din toata tara vor avea program normal, deci toate celelalte urmeaza sa ramana inchise.

BANCA Transilvania: Anuntul IMPORTANT de ATENTIONARE pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania a decis ca pe 24 aprilie sa-si inchida toate agentiile, inclusiv cele din centrele comerciale, chiar daca unele ar putea fi deschise in prima zi de Paste, institutia financiara nu intentioneaza sa isi deschida unitatile. In ziua de 25 aprilie, adica a doua zi de Paste, BANCA Transilvania va avea deschise doar unitatile din centrele comerciale, deci toate celelalte vor ramane inchise pana in data de 26 aprilie, deci nu veti putea face nimic in cadrul lor.

BANCA Transilvania le va permite totusi clientilor sa foloseasca bancomatele, sau aparatele multifunctionale care se regasesc in, sau in preajma, unitatilor sale din toata tara, deci din acest punct de vedere nu trebuie sa va faceti vreo grija. In aceeasi masura, si call center-ul BANCA Transilvania va fi deschis non stop in cursul acestor zile, deci daca aveti o problema urgenta, veti putea apela acolo pentru a rezolva orice fel de probleme.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de important este pentru romani sa aiba in aceasta perioada parte de anumite servicii, dar si de ajutor in caz de urgenta, asa ca e bine sa fiti informati in legatura cu ceea ce se intampla in toata tara.