Orange are Vesti Grozave, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Romani

Orange Vesti Grozave Ofera GRATUIT Milioane Romani

Orange a publicat o serie de noi vesti foarte bune pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca dezvaluie ce ofera gratuit pentru milioane dintre ei, si aveti de ce sa stiti totul. Vorbim tot despre campania Pinata Party a celor de la Orange, cea prin care grupul de telecomunicatii din Romania le ofera oricaror clienti din toata tara posibilitatea de a castiga o varietate de premii pe care ei nu ar trebui sa le treaca acum cu vederea, dupa cum vedeti mai jos.

Orange le explica tuturor clientilor din Romania faptul ca daca platesc o factura, sau reincarca o cartela Orange Prepay prin intermediul aplicatiei MyOrange, atunci pot participa la Pinata Party. Daca inca nu ati auzit despre aceasta promotie speciala pe care cei de la Orange o desfasoara in Romania in momentul de fata, atunci ar fi bine sa aflati ca prin intermediul sau sunt oferite o gama extrem de variata de premii extrem de interesante chiar acum.

Orange are Vesti Grozave, ce Ofera GRATUIT pentru Milioane de Romani

Orange ofera gratuit o varietate de beneficii, de la minute si trafic de internet, pana la alte premii mai serioase, cum ar fi telefoanele celor de la Samsung, astfel ca in functie de ceea ce vreti, aveti ce sa castigati. Promotiile pe care Orange s-a gandit sa ni le ofere sunt unele dintre cele mai bune de pana acum, asa ca nu trebuie decat sa vedeti daca tot ceea ce este dezvaluit ca fiind o promotie speciala, sa fie ceea ce va si doriti sa castigati chiar acum.

Orange are si o pagina speciala in care vorbeste despre Pinata Party, iar acolo explica toate premiile pe care le-a ales special pentru noi, de la telefoane Samsung GALAXY S21 FE 5G, si pana la console Nintendo Switch. Exista cate ceva pentru fiecare dintre clientii din Romania, asa ca nu trebuie decat sa alegeti daca vreti sa profitati de aceste oferte speciale, sau nu, atat timp cat ele mai sunt disponibile pentru noi in aceasta perioada foarte limitata de timp.

Orange permite descarcarea aplicatiei MyOrange prin intermediul App Store, sau al Google Play Store, si nu ar trebui sa o descarcati de altundeva pentru ca s-ar putea sa regretati decizia pe care ati luat-o.