Kaufland: Mesajul Oficial, ce Ofera EXCLUSIV in Toate Magainele din Romania

Kaufland Mesajul Oficial Ofera EXCLUSIV Toate Magainele Romania

Kaufland ii anunta pe romanii din toata tara despre o masura extrem de buna si importanta pe care a luat-o pentru toata lumea, si care este aplicata exclusiv in magazinele sale din toata tara in cursul acestor zile, deci e bine sa profitati de ea cat mai puteti. Pentru ca ne mai desparte doar o zi de Paste, cei de la Kaufland au decis ca de Paste sa le ofere romanilor posibilitatea de a cumpara dulciuri cu reduceri exclusive din magazinele sale din tara.

Kaufland spune un mesajul de mai jos ca le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a merge in magazinele sale pentru a profita de oferta in baza careia pot cumpara dulciuri de Paste la preturi reduse cu 30%, dar exclusiv in acest weekend. Puteti vedea si in imaginea de mai jos cateva dintre exemplelele produselor care sunt vandute de catre cei de la Kaufland cu reducere de 30% exclusiv in acest weekend in toata Romania.

Kaufland: Mesajul Oficial, ce Ofera EXCLUSIV in Toate Magainele din Romania

Kaufland spune ca doar dulciurile cu specific de Paste vor beneficia de reducere de 30% in Romania in toate magazinele sale, deci oricare alte dulciuri nu vor intra in aceasta campanie speciala, dar ar putea avea totusi reduceri speciale. La aceasta campanie pe care Kaufland a gandit-o poate participa oricine, iar asta pentru ca nu este impusa obligatia de a avea un Kaufland Card pentru a putea cumpara produsele la pret redus chiar acum.

Kaufland are pentru Paste foarte multe oferte speciale de care oricine poate profita in momentul de fata, ceva ce nimeni nu ar trebui sa treaca in vreun fel cu vederea, iar asta pentru ca totul este oferit pentru o perioada limitata de timp. Puteti merge in oricare dintre magazinele Kaufland din tara pentru a profita de aceste promotii, sau puteti comanda produsele prin Tazz si Glovo, iar ele vor ajunge la voi acasa foarte rapid.

Kaufland are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta promotie speciala, insa desigur ca le gasiti chiar si in magazinele sale din toata tara in momentul de fata, daca doriti cu adevarat acest lucru.