WhatsApp: Notificare Oficiala, Schimbare Majora LANSATA in iPhone, Android

WhatsApp Notificare Oficiala Schimbare Majora LANSATA iPhone Android

WhatsApp ii notifica in mod oficial pe miliardele de utilizatori din intreaga lume in legatura cu faptul ca a lansat o schimbare extrem de importanta pentru iPhone si Android, ea fiind disponibila chiar din acest moment. Mai exact, cei de la WhatsApp au anuntat in mod oficial ca au lansat posibilitatea de a face apeluri in grupuri de pana la 32 de persoane, aceasta fiind una dintre noutatile care au fost anuntate de catre CEO-ul companiei acum o saptamana.

WhatsApp vrea sa tina pasul cu restul platformelor de mesagerie care ofera functionalitati similare pentru utilizatorii din intreaga lume, iar ceea ce vedem aici este una dintre cele mai bune surprize din ultima vreme. Practic, fie ca vorbim despre apeluri audio, sau video, WhatsApp ne ofera de acum posibilitatea de a face apelurile cu pana la 32 de persoane, ceea ce va fi o masura grozava pentru companii, mediul educational, si nu doar atat.

WhatsApp: Notificare Oficiala, Schimbare Majora LANSATA in iPhone, Android

WhatsApp spune deasemenea ca a imbunatatit si interfata prin care sunt controlate aceste apeluri in grupuri, iar acum cateva saptamani v-am prezentat-o pentru a vedea exact cum arata. WhatsApp explica mai jos modificarile facute pentru aceasta interfata, iar asa va puteti face o idee cu privire la cat de bune sunt noutatile pe care aplicatia de mesagerie le ofera incepand de acum, modificarile sunt suficient de importante pentru toti cei care folosesc aplicatia in momentul de fata.

  • Apelurile vocale de grup acceptă acum până la 32 de participanți și includ o interfață actualizată cu un aspect audio social, evidențiere a difuzorului și forme de undă.
  • Modele actualizate pentru bulele de mesaje vocale și ecranele de informații pentru contacte și grupuri.
  • Îmbunătățiri mici, cum ar fi accesarea conținutului media preferat în galerie.

WhatsApp spune deasemenea ca a imbunatatit design-ul pentru mesajele vocale pe care le ascultam, pentru bulele mesajelor pe care le vedem, insa si pentru interfata cu informatii despre contacte si grupuri. Accesarea de poze si clipuri video din biblioteca foto – video este deasemenea imbunatatita pentru a le oferi oamenilor acces mult mai usor la acest tip de continut, asa ca experienta de utilizare s-ar putea sa fie mai buna, daca modificarile sunt intr-adevar facute cum trebuie.

WhatsApp isi distribuie aplicatia in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, asa ca ar trebui sa o instalati exclusiv de acolo, si nu din alte magazine de aplicatii necunoscute.