BANCA Transilvania: Extrem de IMPROTANTA Informare care Vizeaza Toti Clientii

BANCA Transilvania Extrem IMPROTANTA Informare Vizeaza Toti Clientii

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o masura foarte importanta, dar si extrem de surprinzatoare pentru clientii din toata Romania, sau cei care doresc sa ii devina clienti in urmatoarea perioada, iar asta deoarece dobanzile la credite au crescut. Conform informatiilor care au fost publicate pe website-ul celor de la BANCA Transilvania, dobanzile la credite au crescut chiar si de peste 2 ori in anumite cazuri, ceea ce reprezinta modificari majore.

BANCA Transilvania spune ca in cazul persoanelor fizice dobanzile pentru depozite au crescut de la 0.90% la 1.90% in cazul celor facute pentru o luna, de la 3% la 3.10% pentru cele pe 3 luni, dar si de la 3.25% la 4% pentru cele pe 6 luni. In cazul depozitelor facute pentru 12 luni, BANCA Transilvania spune ca dobanzile au crescut de la 3.75% la 4%, iar la cele pe 24 de luni a crescut dobanda de la 2.6% la 3.8%, astfe ca in cazul primelor e cresterea de peste 2 ori.

BANCA Transilvania: Extrem de IMPROTANTA Informare care Vizeaza Toti Clientii

BANCA Transilvania Extrem IMPROTANTA Informare Vizeaza Toti Clientii dobanzi

BANCA Transilvania nu uita persoanele juridice, iar asta deoarece in cazul lor dobanda pentru depozitele pe 1 luna a crescut de la 0.75% la 2.05%, pentru cele pe 3 luni ea fiind modificata de la 0.9% la 2.25%. In cazul dobanzilor pe 6 luni cresterea este de la 1.25% la 4%, depozitele pe 12 luni avand dobanda crescuta de la 2% la 4%, cele pe 24 de luni de la 2.3% la 3.3%, iar in final BANCA Transilvania spune ca exista pentru depozitele pe 24 de luni dobanda variabila de la 1.85% la 2.85%.

BANCA Transilvania a facut acest anunt fara sa faca prea multa zarva, mai ales ca in final este vorba de a le da mai multi bani clientilor pentru depozitele pe care le fac, dar chiar si asa, este important sa stiti ceea ce se intampla. BANCA Transilvania va mentine aceste dobanzi la depozite pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca trebuie doar sa va decideti daca vreti, sau nu, sa profitati de ele cat sunt disponibile pentru toata lumea.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce presupun aceste depozite, asa ca daca sunteti interesati de ceva, trebuie doar sa va uitati cu mare atentie la ceea ce este efectiv oferit pentru noi toti in momentul de fata.