Formula 1: Lewis Hamilton ZDRUNCINA Mercedes cu un Anunt Important

Formula 1 Lewis Hamilton ZDRUNCINA Mercedes Anunt Important

Formula 1 continua in acest weekend cu Grand Prix-ul de la Emilia Romagna, din Italia, iar Lewis Hamilton a facut un nou anunt extrem de important care a luat prin surprindere foarte multa lume, unul care ridica multe semne de intrebare. Dupa saptamani intregi in care Lewis Hamilton s-a confruntat cu foarte multe probleme generate de catre masina de Formula 1 a Mercedes, pilotul britanic nu se asteapta ca acest weekend sa fie diferit.

Formula 1 a inceput foarte prost pentru Lewis Hamilton si Mercedes, iar pilotul britanic afirma ca fiecare weekend este unul al “salvarii”, unul in care incearca sa recupereze ceea ce a pierdut, dar si sa rezolve problemele majore pe care le are masina sa. Lewis Hamilton a criticat masinile Mercedes dupa ce atat el, cat si colegul George Russell au fost eliminati in a doua runda de calificari de la Imola, iar in Formula 1, asta este o lovitura foarte dura.

Formula 1 va avea cursa de maine inceputa cu Max Verstappen in pole position pentru a 75-a oara pentru echipa Red Bull Racing, asta in timp ce Lewis Hamilton va ocupa pozitia a 13-a, iar George Russell pozitia a 11-a la plecare. Performantele lui Lewis Hamilton in acest sezon de Formula 1 sunt, in mod surprinzator, chiar inferioare in raport cu cele pe care le obtine colegul sau de la Mercedes, semn ca acesta se intelege mult mai bine cu masina germanilor.

“Nu a fost o sesiune grozavă. Da, desigur, este dezamăgitor. Venim aici cu optimism și știi că toată lumea lucrează din greu la fabrică și lucrurile pur și simplu nu se împletesc. Este dezamăgitor. Cred că astăzi am avut performanțe slabe ca echipă. Sunt lucruri pe care ar fi trebuit să le facem pe care nu le-am făcut și da, oricum, vom munci cât de mult putem pentru a avansa în Sprint…

Va fi o cursă dificilă, dar sperăm că mâine va fi mai bună din punct de vedere al vremii și cine știe? Poate ne putem avansa. Acestea sunt toate chestii interne. Nu vreau să împărtășesc asta, dar vom continua să lucrăm. Este ceea ce este.”

Formula 1 este o competitie a orgoliilor, a disputelor aprinse in echipe, iar Lewis Hamilton a fost surprins de catre jurnalistii prezenti la calificari avand o discutie aprinsa cu Toto Wolff, seful echipei de mecanici a celor de la Mercedes. Lewis Hamilton este profund nemultumit de masina pe care Mercedes i-a pus-o la dispozitie pentru aceste curse de Formula 1, si chiar intr-un sezon pe care el dorea sa il castige in fata lui Max Verstappen.

Formula 1 a debutat in 2022 cu doar cateva curse pana acum, insa pe masura ce Lewis Hamilton nu reuseste sa castige evenimentele pe care le are in fata, titlul se indeparteaza tot mai mult de el, iar frustrarile vor incepe sa puna si mai mare presiune pe echipa.