LIDL Romania: ULTIMELE Zile in care este GRATUIT pentru Oricare dintre Romani

LIDL Romania ULTIMELE Zile GRATUIT Oricare Romani

LIDL Romania le transmite tuturor clientilor din toata Romania o informare foarte importanta cu privire la ceea ce este disponibil gratuit doar astazi si maine pentru ei, astfel ca ar trebui sa profitati chiar acum de ceea ce este oferit. Cei de la LIDL Romania au anuntat de ceva vreme o campanie promotionala speciala prin care le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga o masina BMW Seria 5, dar si alte premii extrem de interesante.

LIDL Romania a decis ca aceasta campanie speciala sa dureze doar pana in data de 24 aprilie, adica maine, deci mai aveti doar putin peste o zi pentru a profita de campania speciala care este in plun proces de desfasurare acum. Separat de masina BMW Seria 5 pe care cei de la LIDL o ofera, exista deasemenea oferite 2 vacante in Insulele Seychelles, dar si 3 televizoare inteligente de la Samsung, asa ca n-ar trebui sa treceti cu vederea nimic.

LIDL Romania: ULTIMELE Zile in care este GRATUIT pentru Oricare dintre Romani

LIDL Romania ULTIMELE Zile GRATUIT Oricare Romani BMW Seychelles

LIDL Romania le cere clientilor din Romania sa cumpere produse de minim 100 de LEI din oricare dintre magazinele sale din tara, printre care sa se se afle si unul din gama Deluxe, iar asa vor fi confirmati ca fiind inscrisi, daca vor castiga ceva in cadrul promotiei. Chiar daca veti cumpara aceste produse, trebuie totusi sa va inscrieti in cadrul website-ului celor de la LIDL Romania pentru a participa, deci simpla achizitie nu este suficienta.

LIDL Romania nu impune obligatia de a avea un card LIDL Plus pentru a participa la aceasta promotie, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere, pentru ca nu va exista acest impediment pentru niciun roman. Nu conteaza nici ce fel de produse cumparati din magazinele LIDL Romaniapentru a putea participa la aceasta campanie, asa ca din acest punct de vedere, campania este deschisa chiar pentru oricine.

LIDL Romania va incheia acest concurs in cursul zilei de maine, astfel ca mai aveti foarte putin timp la dispozitie pentru a profita de aceste promotii speciale care sunt disponibile in aceasta perioada de timp in toata Romania.