WhatsApp: Schimbarea Majora care SURPRINDE Oamenii cu iPhone si Android

WhatsApp Schimbarea Majora SURPRINDE Oamenii iPhone Android

WhatsApp face o schimbare majora complet neasteptata pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, ea avand legatura cu oricare dintre conversatiile pe care le purtam cu diverse persoane, si vestile sunt unele foarte interesante. Stiti deja ca de ceva vreme exista in WhatsApp o functie speciala care ne permite sa trimitem mesaje care dispar dupa o anumita perioada de timp, ele fiind automat sterse atat din telefoanele noastre, cat si din cele ale interlocutorilor.

Durata de timp pentru care mesajele sunt vizibile in conversatii poate fi setata de catre utilizatori, insa dupa ce aceasta expira, mesajele sunt automat sterse, dar o schimbare pentru acest sistem este in lucru si ea urmeaza sa ne permita sa pastram mesajele. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata acest sistem nou pe care WhatsApp il va implementa pentru iPhone si Android, iar ideea in sine este una foarte buna, pentru ca oamenii ar vrea sa pastreze anumite mesaje.

WhatsApp: Schimbarea Majora care SURPRINDE Oamenii cu iPhone si Android

WhatsApp Schimbarea Majora SURPRINDE Oamenii iPhone Android pastrare

Desi nu e clar din imaginea de mai jos, in mod normal, doar cei care au trimis un mesja care expira ar trebui sa aiba optiunea ca el sa fie pastrat, nu si persoana care l-a primit, deoarece ea ar trebui sa il vada, in mod normal, doar pentru o perioada limitata de timp. In ciuda acestui lucru, daca persoana care a trimis mesajul vrea ca el sa ramana activ in conversatie, acesta ar trebui sa ramana si pentru destinatar, desi cel din urma ar putea sa il stearga, daca vrea.

WhatsApp surprinde cu aceasta implementare, iar asta pentru ca includerea functiei de trimitere a mesajelor care dispar dupa o anumita perioada de timp este ceva ce lumea astepta de foarte multa vreme, fara sa se gandeasca la schimbari de acest gen. Ei bine, iata ca in ciuda faptului ca ele nu fusesera anuntate atunci cand au aparut primele informatii despre implementarea unei optiuni de a pastra mesajele, aceasta va fi oferita pentru noi in curand.

Nu se stie deocamdata de cat timp va fi nevoie pentru ca aceasta functionalitate sa fie disponibila in mod oficial pentru iPhone si Android, dar e clar ca ea nu va veni pana cand WHatsApp nu va fi sigura ca totul va fi oferit fara vreo problema.