Formula 1: Mesajul lui Lewis Hamilton care a DARAMAT Fanii din TOATA Lumea

Formula 1 Mesajul Lewis Hamilton DARAMAT Fanii TOATA Lumea

Formula 1 a mai avut o mare “batalie” desfasurata zilele trecute in Italia, acolo unde Lewis Hamilton s-a intalnit cu Max Verstappen in cadrul unei curse in care pilotul britanic a iesit foarte “sifonat”, si desigur ca daca vina pe Mercedes si de aceasta data. Lewis Hamilton spune ca sansele sale de a mai castiga acest campionat de Formula 1 sunt cam egale cu zero, el fiind convins ca a iesit din cursa pentru castigarea campionatului, dupa aceasta noua infrangere.

Formula 1 a avut deja cateva curse importante derulate, iar in ultima Lewis Hamiltona s-a clasat pe locul 13, foarte departe de Max Verstappen, si cu foarte putine puncte, s-a indepartat si mai mult de vreo sansa de a mai castiga campionatul anul acesta. Lewis Hamilton spune ca este convins de faptul ca nu mai are vreo sansa de a castiga acest campionat de Formula 1, dar ca va incerca totusi sa lupte pentru a obtine rezultate bune in cursele care au mai ramas.

Formula 1 a avut aceasta cursa desfasurata pe ploaie, iar cand a fost intrebat daca schimbarea mai rapida a cauciucurilor ar fi ajutat in vreun fel, Lewis Hamilton a afirmat ca e improbabil ca acest lucru sa fi facut vreo diferenta reala in ceea ce priveste rezultatul final. Toata echipa Mercedes a recunoscut faptul ca ultima cursa de Formula 1 derulata a fost una extrem de grea pentru piloti, insa Lewis Hamilton a avut cel mai mult de pierdut din tot.

“Am ieșit din campionat, cu siguranță. Nu există nicio întrebare despre asta. Dar voi continua să muncesc cât de mult pot, pentru a încerca să o retrag cumva. Cu toții simțim asta ca o echipă. Cel puțin George a primit câteva puncte pentru echipă astăzi. Îmi cer scuze tuturor că nu am putut face la fel.”

Formula 1 a inceput cu un Lewis Hamilton hotarat sa castige cel de-al optulea titlu de campion din cariera sa, ceea ce ar reprezenta un record mondial pentru pilotul britanic, insa iata ca acest lucru are sanse foarte mici de a se intampla, din pacate. Dupa cum arata lucrurile acum, Lewis Hamilton va avea noroc daca va reusi sa se claseze printre primii 5, insa daca Mercedes isi va rezolva problemele cu masina de Formula 1, macar acest lucru s-ar putea intampla.

Formula 1 va continua in urmatoarele saptamani, iar Lewis Hamilton va incerca sa obtina noi victorii, insa e greu de spus in ce masura va reusi macar sa recupereze o parte dintre punctele pierdute in cursele care au avut loc pana acum.