WhatsApp: Decizia Anuntata OFICIAL, ce a Lansat pentru iPhone si Android

WhatsApp Decizia Anuntata OFICIAL Lansat iPhone Android

WhatsApp are anuntata in mod oficial o noua schimbare lansata pentru telefoanele iPhone si Android din intreaga lume, iar ca de obicei vorbim despre masuri care sunt gandite pentru binele tuturor celor care folosesc platforma de mesagerie. Mai exact, cei de la WhatsApp au lansat o noua functionalitate speciala pentru vorbitorii de limba engleza si spaniola care le permite oamenilor sa afle mai multe informatii cu privire la vaccinare.

WhatsApp vorbeste mai jos despre un numar special de telefon care le permite oamenilor sa afle, cel mai probabil, de la un robot informatii cu privire la vaccinare, informatii oficiale in care pot avea incredere. Avand in vedere ca WhatsApp este plina de informatii false cu privire la vaccinare, initiativa aceasta a companiei americane este una extrem de buna, una de care ar trebui sa profite oricine este dornic sa afle informatii de la experti privind vaccinarea.

WhatsApp: Decizia Anuntata OFICIAL, ce a Lansat pentru iPhone si Android

WhatsApp promoveaza aceasta schimbare majora pentru ca ea aduce pentru toata lumea, chiar daca mult mai tarziu decat era necesar in realitate, posibilitatea de a descoperi informatii valide despre vaccinare din platforma. Desigur ca dupa 2 ani de dezinformare in cadrul WhatsApp, compania face acest pas cand lumea s-a lamurit in legatura cu vaccinarea, si fie a ales sa o faca, fie a cazut in extrema cealalta si nu se va mai vaccina, indiferent de situatie.

WhatsApp explica mai sus de ce a facut aceasta miscare, si ce beneficii ar trebui sa aduca ea, insa este destul de clar faptul ca era nevoie de asa ceva mult mai devreme decat a venit in realitate. Desigur ca aceasta face parte din multiplele initiative pe care WhatsApp le desfasoara in aceasta perioada pentru a imbunatati substantial experienta de utilizare a platformei, si multe altele vor veni in curand, pentru ca interesul este ca aplicatia sa fie modificata substantial.

WhatsApp pregateste unele dintre cele mai mari modificari pentru platforma sa din toata existenta, asa ca va fi interesant de vazut cat va dura pana cand le vom avea disponibile in final.