BANCA Transilvania: Notificare cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania Notificare ATENTIONARE Clientii Romania

BANCA Transilvania s-a gandit abia astazi ca ar fi o idee foarte buna sa le trimita clientilor sai din toata Romania o atentionare foarte importanta despre care ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca decizia luata i-ar putea afecta. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le transmita tuturor romanilor din tara faptul ca maine agentiile sale care ar trebui sa fie in mod normal deschise, vor avea programul modificati.

BANCA Transilvania spune ca de 1 mai nu va tine toate agentiile din Romania deschise asa cum o facea in mod obisnuit, ci va avea angajati in cadrul lor doar intre orele 12:00 si 18;00, asa ca e important sa fiti constienti de acest lucru. Cei de la BANCA Transilvania anuntasera inca de saptamana trecuta ca atat programul de Paste, cat si cel de 1 mai, vor fi modificate in raport cu programele normale pe care le au agentiile din toata tara.

BANCA Transilvania: Notificare cu o ATENTIONARE pentru Clientii din Romania

BANCA Transilvania nu a mai anuntat de atunci acest lucru din nou pentru clientii care in aceasta perioada ar putea avea nevoie sa ajunga in oricare dintre aceste locatii, asa ca e important sa stiti ca maine nu veti beneficia de ajutor chiar intre orice ore. Desigur ca daca aveti vreo problema urgenta, puteti sa folositi numerele de telefon de asistenta pentru a cere ajutor, asa ca nu trebuie sa uitati ca acelea inca sunt disponibile pentru situatii cu adevarat urgente.

BANCA Transilvania are multe agentii in centrele comerciale din Romania care sunt in mod obisnuit deschise in cursul zilelor de weekend, asa ca acesta este motivul din cauza caruia a fost facut acest anunt de catre institutia financiara pentru romani. BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate locatiile agentiilor care se afla in interiorul centrelor comerciale, asa ca puteti sa intrati acolo pentru a va face o idee cu privire la orice zona in care puteti merge.

BANCA Transilvania nu este singura banca de la care vedem anunturi de acest gen in momentul de fata, iar asta pentru ca de 1 mai foarte multa lume beneficiaza de o zi libera, chiar daca vorbim despre o zi de weekend.