BCR Romania: Mesajul IMPORTANT, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

BCR Romania Mesajul IMPORTANT TREBUIE Stie Clientii Romani

BCR Romania a publicat un mesaj important care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o masura pe care banca a decis sa o puna in aplicare de ceva vreme pentru ei. Mai exact, cei de la BCR Romania ii anunta pe clientii din toata Romania ca daca au probleme cu cardurile emise de catre ea, exista o solutie simpla pentru ca ele sa poata fi rezolvate, totul direct din aplicatia George, disponibila pentru iPhone si Android.

BCR Romania le spune clientilor ca daca se intampla sa aiba nevoie sa blocheze, sau sa deblocheze, oricare dintre cardurile pe care le folosesc pentru plati, pot face acest lucru rapid din aplicatia George. Cei de la BCR Romania au implementat in aplicatia George o functionalitate speciala care permite administrarea de la distanta a cardurilor bancare, asa ca oricine poate evita un drum la banca, sau un telefon, pentru aceasta operatiune foarte importanta.

BCR Romania: Mesajul IMPORTANT, ce TREBUIE sa Stie Clientii Romani

BCR Romania are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android prin intermediul careia le ofera clientilor din toata tara optiunea de a isi bloca, sau debloca, rapid cardurile, fie ca au probleme, sau nu. Separat de aceasta functionalitate care este oferita de catre BCR Romania pentru clientii sai din Romania acum, exista si altele care sunt disponibile in cadrul aplicatiei George pentru clientii din toata tara, asa ca a fi bine sa o instalati in telefoane.

BCR Romania le spune de foarte multa vreme clientilor ca daca vor sa isi administreze din iPhone si Android conturile pe care le au la banca, aplicatia George este cea mai buna solutie. Aplicatia poate fi activata de catre clientii celor de la BCR Romania acum, dar e nevoie sa aveti si serviciul potrivit pentru a beneficia de aceasta functionalitate, asa ca nu ramane decat sa va orientati spre ceea ce va poate oferi exact ce aveti nevoie in momentul de fata.

BCR Romania ne recomanda intotdeauna sa instalam aplicatia George in iPhone si Android exclusiv din App Store si Google Play Store, evitand alte magazine pentru a nu risca sa instalam aplicatii pline de malware.