BRD Romania: Notificarea Clientilor, ce Ofera GRATUIT Romanilor Acum

BRD Romania Notificarea Clientilor Ofera GRATUIT Romanilor Acum

BRD Romania isi informeaza toti clientii din tara noastra in legatura cu ceea ce le este oferit gratuit in aceasta perioada indiferent de unde-I folosesc serviciile, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce este disponibil acum. BRD Romania ne vorbeste despre o campanie speciala care este oferita pentru clientii care au carduri de credit emise de catre banca, iar asta pentru ca doar ei pot participa la promotie si pot castiga ceea ce este oferit gratuit.

BRD Romania le ofera clientilor din Romania care au carduri de credit emise de catre banca, si care le folosesc pentru cumparaturi de minim 200 de LEI, posibilitatea de a castiga un Renault Clio E-Tech, dar si 200 de vouchere eMAG in valoare de 300 de LEI fiecare. Vorbim despre o serie de premii foarte importante pe care cei de la BRD Romania le ofera pentru clientii din toata tara, astfel ca nu trebuie decat sa fiti extrem de atenti la aceste promotii exclusive care vin de la banca.

BRD Romania: Notificarea Clientilor, ce Ofera GRATUIT Romanilor Acum

BRD Romania ofera aceasta promotie pentru toti clientii sai din Romania, deic nu exista vreo limitare din acest punct de vedere, ci doar trebuie sa va orientati in functie de ceea ce va intereseaza sa cumparati in momentul de fata. Nu conteaza ce fel de produse alegeti sa cumparati cu un card de credit emis de catre BRD Romania, atat timp cat atingeti limita de 200 de LEI, si veti fi automat inscrisi in promotia derulata de banca.

BRD Romania are un set special de reguli pentru a accepta clienti care sa poata avea un card de credit emis pentru utilizare, si desigur ca are o dobanda speciala pentru banii pe care ii folositi ca parte a liniei de credit disponibila pentru card. In aceasta idee, este important sa va uitati la aceste conditii pe care BRD Romania le impune pentru cardurile sale inainte de a decide sa cereti sa vi se emita un asemenea tip de card de credit, sau nu.

BRD Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante in legatura cu aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti interesati de ea, trebuie doar sa va uitati la toate detaliile legate de ceea ce este oferit pentru noi.