Formula 1: Anuntul MAJOR despre RETRAGEREA lui Lewis Hamilton

Formula 1 Anuntul RETRAGEREA Lewis Hamilton

Formula 1 a avut de-a lungul istoriei sale foarte multi piloti importanti, insa putini s-au dovedit a fi atat de populari si puternici precum Lewis Hamilton, insa dupa un sezon incheiat cum nu se poate mai prost, acum se discuta despre retragere. Dupa finalul sezonului anterior al Formula 1, foarte multa lume a pus in discutie faptul ca Lewis Hamilton se va retrage din activitate, existand extrem de multe zvonuri care anuntau asta, iar ele incep sa reapara acum.

Formula 1 a inceput extrem de prost pentru Lewis Hamilton, iar asta pentru ca masina pe care Mercedes i-a pus-o la dispozitie s-a dovedit a avea probleme extrem de mari cu performantele. Din cauza acestor probleme majore, Lewis Hamilton nu a reusit sa castige vreo cursa in actualul sezon de Formula 1, iar dupa cum arata lucrurile, este foarte posibil ca el sa nu obtina vreuna in perioada imediat urmatoare, iar situatia ar putea fi chiar mai rea.

Formula 1 ar putea ramane fara Lewis Hamilton, conform lui Jacques Villeneuve, acesta afirmand ca pana la finlul acestui sezon e posibil sa asistam la retragerea pilotului britanic din activitate. Avand in vedere numeroasele probleme de pana acum pentru Lewis Hamilton, pare destul de improbabil sa il vedem campion in acest sezon de Formula 1, iar lucrurile s-ar putea dovedi a fi chiar mult mai rele decat par la o prima vedere pentru popularul pilot.

“Va mai fi Hamilton acolo peste doi, trei ani? Va ajunge chiar la finalul acestui sezon? Nu poți vedea în capul cuiva. Poți să fii deprimat sau să nu mai poți face față cu faptul că nu mai câștigi. Atunci poate că este timpul să decidem că viața este mai bună fără curse. Am fost surprinși în trecut – s-a întâmplat ca uneori campioni să se satură.”

Formula 1 va ramane fara Lewis Hamilton la un moment dat, iar chiar daca acest lucru nu se va intampla in acest an, e foarte posibil sa se intample anul viitor, dar nu ar fi exclus nici ca Mercedes sa-l dea afara pe campionul sau. Avand in vedere ca Lewis Hamilton nu reuseste sa castige curse, iar Mercedes nu reuseste sa-i modifice masina pentru a fi pe placul sau, e posibil ca atentia companiei germane sa se indrepte spre George Russell pentru a-si asigura viitorul.

Formula 1 continua in urmatoarele luni, ceva ce desigur ca este perfect normal in contextul dat, iar Lewis Hamilton ar putea deveni foarte curand doar unul dintre fostii pilot importanti ai competitiei.