Netflix: Anunturile Oficiale cu Vesti GROZAVE pentru Toata Lumea

Netflix Anunturile Oficiale Vesti GROZAVE Toata Lumea

Netflix a publicat noi anunturi oficiale cu vesti grozave pentru abonatii din toata lumea care platesc pentru a vedea continutul care este disponibil in cadrul platformei de streaming video la cerere acum. Vorbim despre noi filme, sau seriale care vor fi disponibile in mod oficial pentru toata lumea in cursul urmatoarelor saptamani, sau luni, cei de la Netflix avand surprize foarte interesante pregatite pentru noi, ceea ce desigur ca este o veste extrem de buna.

Netflix spune in primul rand pe 27 mai va fi lansata prima parte a ultimului sezon al Stranger Things 4, unul dintre cele mai importante seriale care este asteptat de catre milioane de oameni din intreaga lume. Dupa cum stiti deja unii dintre voi, cei de la Netflix au decis sa imparta in doua finalul de serial al Stranger Things 4, astfel ca vom avea ce sa vedem inainte ca acesta sa fie scos complet din productie de catre platforma de stremaing video la cerere.

Netflix: Anunturile Oficiale cu Vesti GROZAVE pentru Toata Lumea

Netflix ne spune deasemenea ca pentru fanii Ozark este disponibila deja de vineri ultima parte a sezonului de final, cea care ar trebui sa incheie povestea care a tinut destul de multi fani cu sufletul la gura. Desigur ca Netflix a pregatit foarte multa actiune pentru noi ca parte a acestui final de sezon, asa ca vom avea cu siguranta ce sa vedem in cursul urmatoarelor zile, mai ales ca foarte multa lume astepta de ceva vreme acest final de sezon pentru serial.

Netflix a lansat in acest final de saptamana si multe alte titluri interesante pentru abonatii din Romania, sau din alte colturi ale globului, titlurile noi fiind in mod obisnuit disponibile vinerea. Ora 10 este ce ala care sunt lansate de obicei titlurile noi in cadrul Netflix, asa ca pe viitor veti sti la ce ora sa fiti pregatiti pentru a vedea filmele, sau serialele, pe care le asteptat de ceva vreme pentru a le vedea in cadrul platformei de streaming video la cerere.

Netflix mai are si multe alte titluri in plin proces de dezvoltare pentru lansare acum, asa ca ramane doar sa vedem ceea ce va fi disponibil in mod oficial pentru noi toti cat se poate de curand.