WhatsApp: Pentru iPhone si Android vin 2 Noi SCHIMBARI Majore

WhatsApp iPhone Android 2 Noi SCHIMBARI Majore

WhatsApp are in pregatire doua noi schimbari pentru iPhone si Android, iar ele sunt facute in secret pentru oamenii din intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre noutati care ar trebui sa fie in atentia noastra. Prima dintre aceste modificari pe care WhatsApp le face in momentul de fata are legatura cu sistemul de criptare a mesajelor care sunt trimise in cadrul platformei de mesagerie intre oameni.

WhatsApp va incepe sa afiseze in partea inferioara a sectiunii de conversatii un mesja prin care ne spune ca aceste conversatii sunt criptate in totalitate, astfel ca nimeni nu va putea sa intercepteze ceea ce vorbim noi cu alte persoane. Asta face parte din strategia celor de la WhatsApp de a ii anunta pe utilizatorii sai in legatura cu faptul ca beneficiaza de siguranta totala cand vine vorba despre comunicarile care sunt facute prin aplicatie.

WhatsApp iPhone Android 2 Noi SCHIMBARI Majore criptare sectiune

WhatsApp: Pentru iPhone si Android vin 2 Noi SCHIMBARI Majore

WhatsApp lucreaza deasemenea si la o noua functionalitate in ceea ce priveste sondajele de opinie care pot fi publicate in cadrul grupurilor de conversatii, iar asta pentru ca ele pot fi publicate, posibil, in mai multe grupuri. Mai jos puteti vedea cum arata un asemenea grup de conversatii in cadrul WhatsApp, el putand fi creat si publicat in orice grup de catre noi, insa e posibil sa il putem trimite inclusiv in cadrul altora, daca dorim asta.

WhatsApp iPhone Android 2 Noi SCHIMBARI Majore sondaje trimise

WhatsApp ne va permite sa vedem rezultatele voturilor date de catre oameni pentru aceste sondaje de opinie, insa nu oricine va putea vedea mai mult decat graficul standard, adica procente, sau numarul efectiv de voturi pentru fiecare optiune. Aceasta modalitate de a afisa informatiile nu se stie daca este cea finala pe care WhatsApp o va aplica pentru sondajele de opinie, iar asta pentru ca functionalitatea este inca in plin proces de dezvoltare, deci multe se mai pot schimba.

WhatsApp lucreaza la aceste schimbari majore de ceva vreme, si este de asteptat ca ele sa fie disponibile in mod oficial in cursul urmatoarelor luni, desi nimeni nu stie foarte clar cam cand se va intampla acest lucru.