DIGI RCS & RDS: Notificarea OFICIALA pentru MILIOANE de Romani din Tara

DIGI RCS & RDS Notificarea OFICIALA MILIOANE Romani Tara

DIGI RCS & RDS a transmis o notificare foarte importanta pentru milioane de romani din toata tara, una care ii vizeaza nu doar pe clientii sai din Romania, ci inclusiv pe cei care nu ii sunt clienti, iar asta pentru ca vorbim despre o noua promotie de portare. DIGI RCS & RDS a dezvaluit noua sa campanie de portare in cursul zilei de 1 mai, iar asta pentru ca incearca sa atraga si mai multi romani la serviciile sale de telecomunicatii mobile in aceasta perioada.

DIGI RCS & RDS spune pe website-ul sau ca le ofera romanilor posibilitatea de a beneficia de o reducere de 40% timp de 4 luni de zile pentru serviciile de telefonie mobila pe care compania le ofera in Romania pentru oricare dintre romani. In esenta, cei de la DIGI RCS & RDS le ofera romanilor 2 luni de gratuitate la abonamente pentru o perioada de 24 de luni de zile, iar asta deoarece este obligatorie incheierea contractelor pentru o asemenea perioada de timp.

DIGI RCS & RDS: Notificarea OFICIALA pentru MILIOANE de Romani din Tara

DIGI RCS & RDS Notificarea OFICIALA MILIOANE Romani Tara incredibil nelimitat

DIGI RCS & RDS are in momentul de fata abonamente de telefonie mobila cu preturi de pana la 5 euro, astfel ca vorbim despre cele mai ieftine servicii de telecomunicatii mobile din Romania, dar si din multe regiuni din Europa, sau din lume. DIGI RCS & RDS a reusit sa-si creeze o foarte mare baza de clienti multumita preturilor acestora mici, iar noua oferta de portare are menirea de a continua aceasta strategie pe care grupul a gandit-o.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la noua campanie de portare, dar si la telefoanele pe care le putem cumpara la preturi promotionale multumita acestei oferte speciale pe care o are pentru noi. Desigur ca DIGI RCS & RDS ofera totul pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca daca nu profitati de promotie cat este activa, e posibil sa regretati ca nu ati facut-o la timp, inainte ca ea sa dispara.

DIGI RCS & RDS nu e singurul grupul de telecomunicatii de la care vedem promotii de acest gen in Romania, mai exista si multe altele, asa ca trebuie doar sa va orientati dupa ceea ce va intereseaza pentru a beneficia de preturile cele mai bune.