Lionel Messi: Anuntul IMPORTANT care a SURPRINS Multi fani ai Jucatorului PSG

Lionel Messi Anuntul IMPORTANT SURPRINS Multi fani Jucatorului PSG Mauricio Pochettino

Lionel Messi este unul dintre cei mai buni jucatori din lume in momentul de fata, daca nu chiar cel mai bun, conform multora dintre fanii sai, in vara anului trecut el facand trecerea de la Barcelona la PSG. Lionel Messi a avut parte de un prim sezon nu chiar atat de bun la PSG, iar asta pentru ca rezultatele sale se dovedesc a fi cu mult diferite fata de cele pe care le inregistra atunci cand era la Barcelona, dar unii cred ca el poate mult mai mult.

Lionel Messi ar putea avea un sezon 2022 – 2023 mult mai bun decat cel de acum, iar binecunoscutul antrenor Mauricio Pochettino este de parere ca jucatorul este judecat nu foarte corect acum. Lionel Messi a inscris foarte putine goluri in cele peste 20 de meciuri in care a jucat pentru PSG pana in momentul de fata, fiind extrem de departe de forma care l-a consacrat la Barcelona, insa totul pare a fi doar inceputul unei noi vieti in capitala Frantei.

Lionel Messi: Anuntul IMPORTANT care a SURPRINS Multi fani ai Jucatorului PSG

Lionel Messi s-a numarat printre jucatorii care au fost huiduiti de catre fanii echipei PSG in momentul in care aceasta a fost eliminata de catre Real Madrid din Champions League, dar nu toata lumea crede ca a sa cariera e la final. Problemele cu suporterii PSG au continuat si weekend-ul trecut, atunci cand acestia au refuzat sa particile la celebrarea castigarii celui de-al 8-lea titlu de campioana a Frantei, iar desigur ca Lionel Messi a fost in prim-plan si acum.

“Să-l judeci pe Messi în acest fel este nedrept. Nu poți vorbi așa despre Messi. Este ca atunci când vorbesc despre Maradona. Nu vorbesc despre un jucător obișnuit. Messi este la același nivel cu Diego Maradona. Nu am nicio îndoială cu privire la calitatea lui. Messi are suficient talent pentru a face ceea ce are de făcut. El o va face. Sezonul viitor va fi complet diferit pentru el.

A fost un an de învățare, și nu doar la nivel profesional venirea la Paris Saint-Germain, într-o ligă nouă și cu noi coechipieri, ci și la nivel de familie. Trebuie să ții cont de asta. Este o schimbare semnificativă care poate afecta un jucător.”

Lionel Messi este departe de forma care l-a facut celebru, dar asta nu inseamna ca el trebuie desconsiderat acum, iar asta pentru ca inca mai are foarte multe de spus in fotbalul mondial. Lionel Messi va reveni cel mai probabil la forma sa normala in cadruls ezonului urmator, si poate va ajuta PSG sa castige Champions League, separat de campionat, sau Cupa Frantei, argentinianul fiind capabil sa faca diferenta, si are cu cine juca in teren.

Lionel Messi nu se va intoarce prea curand la Barcelona, si nici nu se va retrage, asa ca asteptarile sunt foarte mari pentru ceea ce se va intampla in cursul sezonului urmator.