BANCA Transilvania: Mesajul URGENT cu un AVERTISMENT pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania Mesajul URGENT AVERTISMENT Toti Clientii

BANCA Transilvania le transmite un mesaj urgent clientilor din toata Romania cu o avertizare pe care nu ar trebui sa o trateze cu usurinta, iar asta pentru ca toata lumea trebuie sa stie despre ceea ce transmite banca acum. Stiti prea bine ca BANCA Transilvania are multe servicii digitale pe care le ofera pentru clientii din toata Romania cu scopul de a le facilita acestora controlul asupra conturilor bancare pe care le au la banca.

BANCA Transilvania are disponibile mai multe aplicatii pentru iPhone si Android in magazinele de aplicatii dedicate pentru sistemele de operare pe care cele doua tipuri de telefoane le au instalate de catre producatori in momentul de fata. Fie ca vorbim despre BT Pay, NeoBT, sau alte aplicatii pe care BANCA Transilvania le ofera pentru clienti, institutia financiara ne spune ca acestea trebuie sa fie descarcate exclusiv din magazinele de aplicatii oficiale, adica App Store si Google Play Store.

BANCA Transilvania: Mesajul URGENT cu un AVERTISMENT pentru Toti Clientii

BANCA Transilvania le spune clientilor din Romania ca este imperios necesar ca ei sa instaleze in propriile telefoane mobile aplicatiile exclusiv prin intermediul acestor magazine de aplicatii, iar asta pentru ca asa au siguranta ca ele nu sunt infectate de malware. BANCA Transilvania ne-a spus in repetate randuri faptul ca in cazul in care descarcam aplicatiile acestea din magazine de aplicatii terte, in special cele pentru Android, exista riscul major ca ele sa fie infectate.

BANCA Transilvania explica si pe website-ul sau faptul ca aplicatiile infectate pot monitoriza tot ceea ce facem noi in telefoane, ne pot fura datele personale, inclusiv cele privitoare la accesul la platformele de internet si mobile banking pentru administrarea conturilor. BANCA Transilvania a inregistrat mai multe situatii in care aplicatii ale sale au fost clonate de catre hackeri si distribuite cu malware, asa ca avertismentul de acum trebuie sa fie luat in serios.

BANCA Transilvania emite aceste avertizari doar pentru ca vrea binele clientilor din toata Romania, iar asta inseamna atentionarea lor pentru a sti cum pot sa se protejeze impotriva problemelor de acest gen, unele extrem de serioase, din pacate pentru noi.