Orange: Anunt de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange Anunt ULTIM MOMENT MILIOANE Clienti Romani internet 2 gbps

Orange a publicat un anunt de ultim moment pentru milioanele de clienti din toata Romania, informandu-i pe oameni in legatura cu o decizie importanta despre care ar trebui sa stie in momentul de fata. Daca folositi serviciile de telefonie mobila, internet, televiziune, sau chiar daca nu sunteti unul dintre clientii Orange, ar trebui sa stiti faptul ca incepand de acum sunt disponibile abonamente de internet fix cu viteze de 2 Gbps, cu detalii in aceasta pagina.

Orange le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a beneficia de aceste abonamente pentru utilizarea internetului in viata de zi, cu zi, vitezele de pana la 2 Gbps, sau 1800 Mbps reali, sunt disponibile limitat. Orange spune ca ofera aceste abonamente de internet fix la preturi care incep de la 37 de LEI pe luna pentru clientii serviciilor de telefonie mobila, sau 47 de LEI pentru cei care nu au servicii de acest gen, chiar daca le au pe cele de televiziune.

Orange: Anunt de ULTIM MOMENT pentru MILIOANE de Clienti Romani

Orange ofera acest nou tip de abonament de internet fix doar in anumite zone din Romania, acolo unde ar infrastructura suficient de buna pentru a le facilita clientilor accesul la aceasta viteza de internet. Conform celor de la Orange, viteza maxima de navigare pe internet, download, etc, este de 1.8 Gbps, insa in cazul upload-ului ofera maxim 940 Mbps, dar viteza “normala” este de downloaddoar 571 Mbps, aceeasi precum in cazul abonamentelor de 1 Gbps.

Orange spune deasemenea ca in cadrul pachetelor de internet fix cu viteze de pana la 2 Gbps se ofera inclusiv un router Wi-Fi 6 pentru clientii care mai au si abonamente de televiziune, iar Norton Security e inclus deasemenea 2 luni gratuit. Cei de la Orange incearca sa tina pasul cu RCS & RDS, care le ofera deasemenea clientilor posibilitatea de a beneficia de viteze de internet de 2.5 Gbps, sau 10 Gbps, dar inca e departe de ceea ce poate oferi concurentul sau.

Orange a anuntat viteze de pana la 10 Gbps pentru companiile din Romania, insa deocamdata pentru clientii casnici nu exista asa ceva disponibil, desi nu este exclus ca asta sa se intample in viitorul nu foarte indepartat.